Geen producten (0)

Bestek met gekleurd handvat

Napoleonbestek.nl heeft maar liefst 16 verschillende kleuren in het assortiment. De prachtige parelmoerkleuren geven het bestek een bijzondere uitstraling. Het bestek is gemaakt in Italie en van hoge kwaliteit. Het kan gewoon in de vaatwasser gewassen worden. Door de fraaie uitstraling en kleur is het bestek goed te varieren met uw bestaande bestek en zorgt voor een verrassend contrast aan tafel.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=light color=#f2f2f2 show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Geen producten (0)

Gekleurd bestek van EME

Ben jij op zoek naar een aanbieder van EME gekleurd bestek? Daarvoor ben je bij Napoleon Bestek geheel aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment aan wellicht wel het mooiste bestek merk ter wereld: EME! De serie Napoleon van dit merk, afkomstig uit bella Italia, kenmerkt zich door haar prachtige, vintage en luxueuze uitstraling en hoge kwaliteit. Met EME gekleurd bestek op uw tafel weet jij jouw gasten direct te imponeren. Bij ons heb je de keuze uit een groot schilderspallet aan kleuren. Binnen onze kleurfilter tref je de volgende tinten aan; parelmoer, wit, ivoor, zwart, grijs, transparant, champagne / honing, rood, fuchsia, roze, blauw, lichtblauw ofwel ‘ice’, turtle, groen, lichtgroen / limoen en oranje. Weet jij al voor welke kleur jij gaat? Of kun je nu echt niet kiezen? Bestel dan gerust diverse kleuren!

Gekleurd bestek voor diverse gelegenheden

Het leuke aan het EME gekleurd bestek is dat het zeer goed toepasbaar is voor diverse gelegenheden. Wat dacht je van een bruiloft? Hiervoor zijn de tinten parelmoer, wit, ivoor, transparant en champagne uitermate geschikt! Heb je juist een groots paasdiner gepland of al je vrienden opgetrommeld voor een lentefeest in de tuin? Dan zijn de vrolijke, pastelachtige tinten als lichtblauw, lichtgroen, oranje, fuchsia en roze zeer complimenteus. Maar het EME bestek beperkt zich niet alleen tot gebruik voor speciale gelegenheden. Je kunt ze iedere dag gebruiken om het gevoel te hebben van een ‘luxe’ diner. Welke kleur jij ook kiest; jouw tafel zal er direct nóg mooier bijstaan.

Over het EME gekleurd bestek

Wil je graag meer te weten komen over het gekleurde bestek uit de serie Napoleon van EME? Wij geven je graag achtergrondinformatie. Het merk EME komt uit Italië; het land van misschien wel het lekkerste eten en drinken waar dan ook ter wereld. ‘Daar hoort goed bestek bij’, moeten ze bij EME gedacht hebben. En zo is hun merk tot stand gekomen. Het bestek wordt vandaag de dag nog steeds gemaakt in de stad Lumezzane, wat een paar kilometer ten oosten van Milaan ligt. Dit is de allergrootste bestekfabriek van heel Europa! In het vervaardigen van ieder bestekonderdeel gaat veel arbeid en passie zitten. Want; kwaliteit staat voorop voor EME. Des te langer kun jij van het prachtige gekleurde bestek genieten. Haal jij EME gekleurd bestek in huis? Dan kies je dus voor kwaliteit! Wil jij graag meer bestek van dit mooie merk kopen? Kijk gerust rond in onze webshop.

EME gekleurd bestek bestellen

Wil jij het prachtige EME gekleurde bestek bestellen? Dat kan! Kijk gerust rond in onze webshop. Heb je nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar van iedere maandag tot en met zondag tussen 08:00 uur en 22:00 uur!