Bestek met gekleurd handvat

De categorieën van onze webwinkel zijn ingedeeld op basis van het type bestek (bijvoorbeeld bestek voor ontbijt, bestek voor diner, opschepbestek, etc.).
In deze rubriek kun je het totale assortiment op kleur bekijken en bestellen.
Let op: de instellingen van uw beeldscherm van computer, telefoon of tablet kunnen van invloed zijn op de kleurweergave.

 

Parelmoer bestek

Parelmoer bestek

Uitgebreid assortiment bestek met parelmoer handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Ivoor bestek

Ivoor bestek

Uitgebreid assortiment bestek met ivoorkleurig handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Wit bestek

Wit bestek

Uitgebreid assortiment bestek met wit handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Transparant bestek

Transparant bestek

Uitgebreid assortiment bestek met transparant handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Zwart bestek

Zwart bestek

Uitgebreid assortiment bestek met zwart handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Grijs bestek

Grijs bestek

Uitgebreid assortiment bestek met grijs handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Bruin bestek

Bruin bestek

Uitgebreid assortiment bestek met bruin handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset, los bestek, opschepbestek, taartbestek, tapasbestek en meer.

Turtle Bruin bestek

Turtle Bruin bestek

Uitgebreid assortiment bestek met turtle bruin handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset, los bestek, opschepbestek, taartbestek, tapasbestek en meer.

Honingkleurig bestek

Honingkleurig bestek

Uitgebreid assortiment bestek met honing kleur handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Rood bestek

Rood bestek

Uitgebreid assortiment bestek met rood handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Oranje bestek

Oranje bestek

Uitgebreid assortiment bestek met oranje handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Fuchsia bestek

Fuchsia bestek

Uitgebreid assortiment bestek met fuchsiakleurig handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Roze bestek

Roze bestek

Uitgebreid assortiment bestek met roze handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Blauw bestek

Blauw bestek

Uitgebreid assortiment bestek met blauw handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Lichtblauw bestek

Lichtblauw bestek

Uitgebreid assortiment bestek met lichtblauw handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Groen bestek

Groen bestek

Uitgebreid assortiment bestek met groen handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.

Lichtgroen bestek

Lichtgroen bestek

Uitgebreid assortiment bestek met lichtgroen handvat. Verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset maar de lepels, messen en vorken zijn ook los verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook opscheplepels, taartbestek, tapas bestek, en veel meer.