Je mag je bestelling terugsturen als je niet tevreden bent. Je dient wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

U dient ons dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw product laten weten. Na deze melding heeft u (nog eens) 14 dagen voor het terugsturen van het product. U dient het product ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking te retourneren. Gebruikte of beschadigde producten worden niet retour genomen.

Mocht het product toch beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U kunt het pakket met de verzendlabel die wij u toesturen afgeven bij een PostNL agentschap of afgeven bij een pakketbezorger die bij u aan de deur komt. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het retour.  De verzendlabel is al door ons betaald. U kunt het product ook bij ons afleveren. U dient hiervoor eerst een afspraak te maken (zie contactgegevens). 

Zodra wij het product hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. Heeft u gekozen voor een omruiling of ander product? Wij sturen u deze zo spoedig mogelijk toe na het ontvangst van uw product. 

Waar vind ik het retourformulier?

Retourformulier NL (napoleonbestek.nl)

Wanneer wordt het aankoopbedrag teruggestort?

Heeft u het product teruggestuurd omdat u het product niet meer wilt en afziet van de koop? Wij geven onze bank de opdracht tot het terugstorten van het volledige aankoopbedrag (exclusief verzendkosten), op de dag van ontvangst van uw retour. U ontvangt dus zeker binnen de termijn van 14 dagen uw geld terug!