Taartbestek kopen? Italiaans kwaliteitsbestek van EME Napoleon

 

Heeft u iets te vieren? Maak het feest dan compleet met het gekleurde bestek van EME Napoleon. De fraaie uitstraling en prachtige kleuren van de taartvorkjes, taartmessen, cakemessen en taartscheppen  maken het feest echt compleet. De vintage uitstraling en mooie ivoor, wit, roze of champagne parelmoerkleuren passen bijzonder goed bij de sfeer van een huwelijksfeest. Fijn dat het bestek, vanwege de uitstekende kwaliteit, gewoon in de vaatwasser gewassen kan worden. Zo heb je meer tijd over om met je gasten van het feest te genieten. Je hoeft dus niet verder te kijken. Al het nodige bestek voor je feest kun je hier bestellen. Raadpleeg de onderhoudsinstructies om de kwaliteit en duurzaamheid van het bestek te waarborgen.


Taartschep

Taartschep

Taartschep van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Deze taartschep kan daarom in de vaatwasser worden gereinigd.

Taartvork / Gebaksvork

Taartvork / Gebaksvork

Taartvorkjes van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Deze taart-/gebaksvorkjes kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.

Taartmes / Gebaksmes

Taartmes / Gebaksmes

Taartmessen / Gebaksmessen van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Deze taart-/gebaksmessen kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.

Cakemes

Cakemes

Cakemessen van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Deze cakemessen kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.