Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

EME Napoleon | Contactinformatie

 

Wat zijn de openingstijden van de klantenservice?

Soms heb je snel even een vraag, heb je iets vergeten, is er iets niet helemaal goed gegaan en wil je snel duidelijkheid. Dan wil je liever niet wachten tot de volgende dag of na het weekend toch? Daarom zijn wij iedere dag, 7 dagen in de week, van 09:00 tot 22:00 uur voor je bereikbaar.

 

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

U kunt ons bellen op: 0346-250292, 06-52858706, 06-38665588. U mag ook een WhatsApp sturen of een bericht via Instagram of Facebook. Wilt u ons liever een email sturen? Dat kan naar: [email protected] Via de website kunt u ook het contactformulier invullen. 

Wilt u ons bezoeken? Wij hebben geen winkel of showroom, maar bezoek op afspraak is altijd mogelijk. In verband met Corona is bezoek op dit moment niet mogelijk. 

 

Kan ik een winkel of showroom bezoeken?

Napoleonbestek.nl heeft geen winkel of showroom. Wij verkopen onze artikelen alleen online. U kunt altijd een bezoek brengen indien u het bestek eerst wilt bekijken. Neem dan altijd eerst contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ons adres is: Maagdenpalm 16, 3621 RM in Breukelen (route).

 

Waar kan ik een klacht indienen?

Napoleonbestek.nl beschikt over klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

Heeft u gebreken geconstateerd? Klachten moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij napoleonbestek.nl.

Binnen een termijn van 14 dagen (gerekend vanaf de datum van ontvangst) krijgt u van ons een antwoord. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, kunt u zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur, deze zal gratis bemiddelen.

Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel u als Napoleonbestek.nl stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn voor u geen kosten verbonden.

Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform.

Een klacht schort de verplichtingen van de napoleonbestek.nl niet op, tenzij door ons schriftelijk anders aangegeven.

Indien een klacht gegrond wordt bevonden door Napoleonbestek.nl, zullen wij naar onze keuze de geleverde producten kosteloos vervangen.