Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Contactinformatie

 

Wat zijn de openingstijden van de klantenservice?

Soms heb je snel even een vraag, heb je iets vergeten, is er iets niet helemaal goed gegaan en wil je snel duidelijkheid. Dan wil je liever niet wachten tot de volgende dag of na het weekend toch?

via de e-mail ([email protected]) en via het online contactformulier zijn wij  iedere dag, 7 dagen in de week, van 09:00 tot 22:00 uur voor je bereikbaar. Binnen dit tijdstip reageren wij nog dezelfde dag. 

via WhatsApp (0638665588) zijn wij  iedere dag, 7 dagen in de week, van 09:00 tot 22:00 uur voor je bereikbaar. Binnen dit tijdstip reageren wij nog dezelfde dag. 

Telefonisch (0346-250292) zijn wij bereikbaar maandag tot en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoek (De Corridor 12-M Breukelen) alleen op afspraak

 

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

U kunt ons maandag tot en met vrijdag bellen tussen 09:00 en 17:00 uur op: 0346-250292, 06-51858706, 06-38665588. U mag ook een WhatsApp sturen of een bericht via Instagram of Facebook. Wilt u ons liever een email sturen? Dat kan naar: [email protected]. Via de website kunt u ook het contactformulier invullen. U krijgt meestal dezelfde dag antwoord. Wilt u ons bezoeken? Dat kan alleen op afspraak. 

 

Kan ik een winkel of showroom bezoeken?

Napoleonbestek.nl heeft geen winkel, maar wel showroom. Wij verkopen onze artikelen alleen online of in onze showroom. U kunt altijd een bezoek brengen indien u het bestek eerst wilt bekijken. Neem dan altijd eerst contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ons adres is: De Corridor 12-M, 3621 ZB in Breukelen (route)

 

Waar kan ik een klacht indienen?

Napoleonbestek.nl beschikt over klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

Heeft u gebreken geconstateerd? Klachten moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij napoleonbestek.nl.

Binnen een termijn van 14 dagen (gerekend vanaf de datum van ontvangst) krijgt u van ons een antwoord. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, kunt u zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur, deze zal gratis bemiddelen.

Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel u als Napoleonbestek.nl stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn voor u geen kosten verbonden.

Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform.

Een klacht schort de verplichtingen van de napoleonbestek.nl niet op, tenzij door ons schriftelijk anders aangegeven.

Indien een klacht gegrond wordt bevonden door Napoleonbestek.nl, zullen wij naar onze keuze de geleverde producten kosteloos vervangen.