Hoe kan ik betalen?

In deze webshop zijn de volgende veilige betaalmethoden actief:

Ik heb een bestelbevestiging ontvangen maar nog niet betaald. Wat moet ik nu doen?

Zodra u de order heeft geplaatst en wordt doorgestuurd naar de betaalpagina, krijgt u via de email een bevestiging gestuurd van de order. Soms komt het voor dat de betaling niet lukt. 

Heeft u zelf de betaling afgebroken omdat u de order toch niet wilt doorzetten?

Dan hoeft u niets te doen. Uw order wordt automatisch geannuleerd. U kunt ook de betaalherinneringen die automatisch worden gestuurd negeren. U kunt ons ook een email sturen en aangeven dat u de order graag wilt annuleren. Dan doen wij dit voor u en ontvangt u ook geen e-mails met betaalherinneringen. Indien u een account heeft, kunt u ook inloggen en de order in uw account zelf annuleren.

Is de betaling om een andere afgebroken of mislukt en wilt u  de order wel doorzetten?

Indien u een account heeft, kunt u ook inloggen en de order in uw account alsnog betalen. U kunt het factuurbedrag overmaken op ons bankrekeningnummer, onder vermelding van uw order nummer. 

Ik wil het bedrag overmaken. Wat zijn de bankgegevens van Napoleonbestek.nl?

IBAN: NL14INGB0005970700
Rekeninghouder: Napoleon Bestek Breukelen

BIC: INGBNL2A
Banknaam: ING Bank

Ik wil een cadeaubon inwisselen of een kortingscode invoeren. Hoe doe ik dat?

Heb je een cadeaubon van Napoleon Bestek en wil je deze inwisselen? Dat kun je doen op de betaalpagina. Hier staat de optie: 'Een kortingscode of cadeaubon toevoegen'. Zodra je hier de code van de cadeaubon invult, wordt het bedrag van het totaal in mindering gebracht.

Heb je meerdere cadeaubonnen?

Dan kun iedere keer na het invoeren en 'toepasssen' van de cadeaubon een nieuwe code invoeren. 

Heb je te weinig of teveel saldo op je cadeaubon voor de aankoop?

Als je te weinig saldo op je cadeaukaart hebt voor de aankoop, kun je het restant via een andere gekozen betaalmethode afrekenen. Heb je teveel saldo op je cadeaukaart? Dan blijft het restant op je kaart staan en kun je deze gebruiken voor een volgende aankoop. Je kunt je saldo checken op de pagina: Cadeaubon