Soeplepel Napoleon brengt kleur en sfeer aan tafel

Soeplepel Napoleon brengt kleur en sfeer aan tafel

minuten lezen

Soepepel Napoleon: breng kleur en sfeer op tafel

Heb je de prachtige soeplepels van Napoleon bestek al gezien? Met deze prachtige soeplepel breng je beslist meer kleur en sfeer aan tafel! Het bestek van EME Napoleon past bij ieder type bestek of stijl. Of je nu houdt van klassiek of modern: met de gekleurde soeplepel breng je net even een ander accent aan. En dit merk je meteen!

Bestek Napoleon

Het bestek van Napoleon wordt gemaakt in Italie en is van het beroemde Italiaanse kwaliteitsmerk EME. EME staat garant voor het gebruik van duurzame materialen. Het bestek kan daarom prima in de vaatwasser gewassen worden.

Gekleurd bestek

De soeplepel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor rustige, wat meer ingetogen kleuren, maar ook voor wat meer uitgesproken kleuren zoals een rode soeplepel, blauwe soeplepel of groene soeplepel. Zoek je nog meer contrast, dan moet je beslist eens kijken naar de roze soeplepel of soelepels in andere felle kleuren zoals fuchsia, lichtgroen of lichtblauw.  

soeplepel

De Pollepel die niet mag ontbreken

De soeplepel is dé pollepel die niet mag ontbreken in je bestek assortiment. Of je nu soep of andere gerechten wilt opscheppen, deze gekleurde pollepel van Napoleon ligt lekker in de hand, heeft een prachtig design en is bijzonder functioneel.

Bestel vandaag en geniet binnenkort al van deze prachtige soeplepel!

Delen