Bestek. Bestekset kopen? Of op zoek naar los bestek? Ontdek ons assortiment

Bestek. Bestekset kopen? Of op zoek naar los bestek? Ontdek ons assortiment

minuten lezen

Bestekset kopen? Ontdek ons assortiment

Bijna elke maaltijd wordt geserveerd met bestek. Of je nu 's ochtends geniet van een bakje yoghurt met fruit met een lepel, tijdens de lunch een sneetje brood besmeert met pindakaas en jam met een mes, of tijdens een feestelijke maaltijd de tafel mooi wilt dekken voor familie en vrienden. Met een mooie bestekset maak je het allemaal mogelijk.

Bij EME Napoleon hebben we besteksets in verschillende kleuren en uitvoeringen, van een 24-delige set voor 6 personen tot losse besteksets, tafelmessen, tafelvorken en tafellepels. Er is altijd een set die perfect bij jou past.

Het is ideaal om een set te kopen die uitgebreider is dan de grootte van je huishouden, zodat je altijd extra bestek bij de hand hebt voor gasten of voor de afwas. Alle besteksets van EME Napoleon bevatten in ieder geval tafelmessen, tafelvorken, tafellepels, dessertlepels. Daarnaast kun je ook ijslepels, taartvorkjes, tapasmesjes, opschepbestek en veel meer bestellen om je collectie compleet te maken. Bezoek vandaag nog onze webshop en laat je verrassen!

Ga voor een luxe bestekset

Bij EME hebben we prachtige besteksets in verschillende kleuren. Ben je op zoek naar een luxe bestekset met een chique uitstraling die al je gasten versteld zal doen staan? Bekijk dan het assortiment besteksets in verschillende kleuren. Deze luxe bestekset is gemaakt van roestvrij edelstaal, waardoor het bestek een luxe uitstraling heeft. Of je nu houdt van klassiek of modern: de collectie van EME heeft een prachtige uitstraling die past bij elke stijl! 

Op zoek naar los bestek? Ontdek ons assortiment los bestek

Ben je op zoek naar los bestek om je besteklade verder aan te vullen? Bekijk dan snel ons assortiment en koop alleen de onderdelen die je nodig hebt. In onze webshop of winkel vind je een breed scala aan opties. Heb je bijvoorbeeld los bestek nodig om je zelfgemaakte gerechten mee op te scheppen? Of wil je de tafel uitgebreider dekken voor een feestelijk 3-gangen diner? Bekijk dan ons losse bestek, zoals sauslepels, serveerlepels, of kleine lepeltjes en zorg ervoor dat jouw tafel altijd compleet is gedekt. Natuurlijk mag een salade bestekset en visbestek niet ontbreken. 

Koop nu jouw bestekset in onze webshop

Bij EME Napoleon heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan prachtige besteksets in diverse kleuren, met of zodner parelmoer, allemaal met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk al onze besteksets in onze webshop, kies de set die het beste bij jou past, en bestel eenvoudig online of kom naar onze showroom in Bfreukelen. Voor je het weet schittert je nieuwe bestekset op tafel en maak je bij al je maaltijden gebruik van je nieuwe bestek!

Besteksets:

Besteksets voor diner

Besteksets voor ontbijt

24 delige bestekset voor 6 personen

 
 
Delen