Geen producten (0)

 

EME Napoleon Taartbestek

 

Geen producten (0)

Producten in deze categorie:


Productinfromatie Taartbestek

 

Bij een feestelijk moment, hoort feestelijk gekleurd bestek. De mooie parelmoer kleuren maken het geheel compleet. Het taartbestek uit de serie Napoleon is erg in trek en een veel verkocht product. Een mooie taartschep, taartmes of cakemes en taartvorkjes maken het feest compleet. U kunt het extra feestelijk maken door verschillende kleuren te combineren. U kunt natuurlijk ook gewoon 1 kleur kiezen. Onze parelmoer taartschep en parelmoer taartvorkjes zijn vooral in trek bij bruidsparen voor het aansnijden en opdienen van de bruidstaart. Natuurlijk mag dan ook de taartmes niet ontbreken. Voor de wat kleinere taarten of voor het snijden van cake is de wat kleinere, bijzonder mooi vormgegeven cakemes uitermate geschikt. Wilt u uzelf verassen of indruk maken op uw gasten? Of wilt u iemand een bijzonder cadeau doen? Met dit bestek maakt u zeker indruk! In de onderstaande categorieën kunt u het bestek in de verschillende kleuren bekijken. 

Het bestek is vaatwasbestendig. Wij raden u wel aan de instructies voor onderhoud van het bestek op te volgen.  Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om het bestek met handvat naar boven in de vaatwasser te doen, niet te heet te wassen en ook geen wasmiddel met zuur te gebruiken.  Dit bevordert het behoud van kwaliteit en de duurzaamheid van het bestek.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.