Geen producten (0)

 

Bestek voor het opscheppen

Met opschepbestek kun je eindeloos varieren en combineren. Niet alleen omdat Napoleonbestek.nl maar liefst 16 verschillende kleuren in het assortiment heeft, maar ook omdat er veel soorten opschepbestek verkrijgbaar is. De speciale rijstlepel bijvoorbeeld, die een stuk groter is dan de gewone opscheplepel en daarom bijzonder geschikt is voor het opscheppen van rijst, rijstgerechten en andere vergelijkbare gerechten zoals bijvoorbeeld couscous. En wist u dat voor spaghetti, pasta en lasagne ook speciaal opschepbestek bestaat? Het opschepbestek kan uitstekend gecombineerd worden met uw bestaande bestek. Het is juist een ontzettend leuk contrast om bij uw bestaande bestek een ander soort of kleur bestek te gebruiken voor het opscheppen. 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=light color=#f2f2f2 show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Geen producten (0)

Productinformatie EME Napoleon Opschepbestek

 Het Italiaanse kwaliteitsmerk EME heeft in de serie Napoleon verschillende opscheplepels in het assortiment. Het opschepbestek van deze serie is een veelverkocht bestek omdat deze prima te combineren is met uw bestaande bestek. Het maakt uw gedekte tafel extra bijzonder! Naast de gewone opscheplepel kan de rijstlepel niet ontbreken. Deze rijstlepel heeft een extra grote schep voor het opscheppen van gekookte rijst of rijstgerechten. De sauslepel is geschikt voor het opscheppen van jus of groentesauzen. Erg mooie, geliefde en veel verkochte artikelen zijn soeplepels en slabestek. Voor het opdienen van het vlees kan de vleesvork natuurlijk niet aan tafel ontbreken. Speciaal zijn natuurlijk de opscheplepels voor de typisch Italiaanse gerechten. Natuurlijk mag deze in deze serie van het Italiaanse bestek niet ontbreken. Neem de spaghettilepel. De gegolfde rand zorgt ervoor dat de spaghetti op de lepel blijft liggen tijdens het opscheppen. De gaatjes in de pastalepel zorgt ervoor dat de pasta tijdens het opscheppen niet te veel blijft plakken aan de opscheplepel. Deze lepel is uitermate geschikt voor het opdienen van (pasta)gerechten uit de oven. En tenslotte natuurlijk de lasagnelepel, of beter gezegd: de lasagneschep, die er voor zorgt dat de lasagne als een mooi stuk op uw bord komt. In de onderstaande categorieën kunt u het bestek in de verschillende kleuren bekijken. 

Het bestek is vaatwasbestendig. Wij raden u wel aan de instructies voor onderhoud van het bestek op te volgen.  Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om het bestek met het handvat naar boven in de vaatwasser te doen, niet te heet te wassen en ook geen wasmiddel met zuur te gebruiken.  Dit bevordert het behoud van kwaliteit en de duurzaamheid van het bestek.


Variëren en combineren met bestek

Eindeloos variëren en combineren met opschepbestek? Ja dat kan! Niet alleen omdat Napoleon Bestek maar liefst 16 verschillende kleuren in het assortiment heeft, maar ook omdat er verschillende soorten opschepbestek verkrijgbaar zijn!. Napoleon Bestek heeft maar liefst negen soorten in het assortiment. Naast de gewone opscheplepel, is de speciale rijstlepel een erg leuke toevoeging!  Een stuk groter dan de gewone opscheplepel en daarom bijzonder geschikt is voor het opscheppen van rijst, rijstgerechten en andere vergelijkbare gerechten zoals bijvoorbeeld couscous. En wist u dat voor spaghetti, pasta en lasagne ook speciaal opschepbestek bestaat? Het leuke van Napoleon bestek is dat het opschepbestek gebruikt kan worden naast uw bestaande bestek. Het is juist een ontzettend leuk contrast om bij uw bestaande bestek, een andere soort of kleur bestek te gebruiken!