Geen producten (0)

 

EME Napoleon Opschepbestek

 

Geen producten (0)

Productinformatie Opschepbestek

 

Het Italiaanse kwaliteitsmerk EME heeft in de serie Napoleon verschillende opscheplepels in het assortiment. Het opschepbestek van deze serie is een veelverkocht bestek omdat deze prima te combineren is met uw bestaande bestek. Het maakt uw gedekte tafel extra bijzonder! Naast de gewone opscheplepel kan de rijstlepel niet ontbreken. Deze rijstlepel heeft een extra grote schep voor het opscheppen van gekookte rijst of rijstgerechten. De sauslepel is geschikt voor het opscheppen van jus of groentesauzen. Erg mooie, geliefde en veel verkochte artikelen zijn soeplepels en slabestek. Voor het opdienen van het vlees kan de vleesvork natuurlijk niet aan tafel ontbreken. Speciaal zijn natuurlijk de opscheplepels voor de typisch Italiaanse gerechten. Natuurlijk mag deze in deze serie van het Italiaanse bestek niet ontbreken. Neem de spaghettilepel. De gegolfde rand zorgt ervoor dat de spaghetti op de lepel blijft liggen tijdens het opscheppen. De gaatjes in de pastalepel zorgt ervoor dat de pasta tijdens het opscheppen niet te veel blijft plakken aan de opscheplepel. Deze lepel is uitermate geschikt voor het opdienen van (pasta)gerechten uit de oven. En tenslotte natuurlijk de lasagnelepel, of beter gezegd: de lasagneschep, die er voor zorgt dat de lasagne als een mooi stuk op uw bord komt. In de onderstaande categorieën kunt u het bestek in de verschillende kleuren bekijken. 

Het bestek is vaatwasbestendig. Wij raden u wel aan de instructies voor onderhoud van het bestek op te volgen.  Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om het bestek met het handvat naar boven in de vaatwasser te doen, niet te heet te wassen en ook geen wasmiddel met zuur te gebruiken.  Dit bevordert het behoud van kwaliteit en de duurzaamheid van het bestek.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.