Geen producten (0)


 

EME Napoleon Klein Bestek

 

Geen producten (0)

Productinformatie Klein Bestek

 

In deze rubriek vindt u diverse soorten Napoleon bestek van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME voor veschillende gelegenheden. Dit bestek kan prima worden aangeschaft naast uw huidige bestek. De fraaie vormgeving en mooie parelmoer kleuren maken het bestek extra bijzonder.

Geniet alleen of samen met anderen van uw koffie of theemoment met onze fraaie koffielepel of theelepel. Voor de wat kleinere kopjes kunt u prima gebruik maken van de iets kleinere mokkalepels. De mokkalepel is ook handig voor mosterd, sambal of andere sterke sausjes, waar u maar een klein beetje van nodig heeft. De mokkalepel kan ook worden gebruikt voor kleine desserts.

Extra leuk en fraai vormgegeven zijn onze sorbetlepels en ijslepels. Behalve voor het eten van sorbet of ijs, kan dit bestek ook worden gebruikt voor feestelijke nagerechten.

Met onze fruitmesjes schilt en snijdt u eenvoudig een appel, sinaasappel of ander stuk fruit.

Echt indruk maakt u op uw gasten als u tapas, stokbrood, toastjes, smeersels en kaas serveert met leuke, fraai vormgegeven en kleurrijke botermesjes of kaasmesjes. In het assortiment zit een kaasmes voor het snijden van de wat hardere kaas, maar ook een driedelige kaasset, met drie verschillende soorten kaasmessen voor de wat zachtere kaas of smeerkaas. Het botermes is geschikt voor het smeren van stokbrood of toast. In de onderstaande categorieën kunt u het bestek in de verschillende kleuren bekijken. 

Het bestek is vaatwasbestendig. Wij raden u wel aan de instructies voor onderhoud van het bestek op te volgen.  Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om het bestek met het lemmet naar beneden in de vaatwasser te doen, niet te heet te wassen en ook geen wasmiddel met zuur te gebruiken.  Dit bevordert het behoud van kwaliteit en de duurzaamheid van het bestek.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.