Geen producten (0)

Niet tevreden? Geld terug.

 

Indien u niet tevreden bent, en u het product wilt terugsturen, kunt u ons dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw product laten weten. Na deze melding heeft u (nog eens) 14 dagen de tijd om het product naar ons toe te sturen. Dit is gratis en kan heel eenvoudig via onze online retourservice op deze pagina. U dient het product ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking te retourneren. Gebruikte of beschadigde producten worden niet retour genomen. Wij geven standaard 1 jaar garantie op het bestek. Beschadigingen die te wijten zijn aan verkeerd gebruik of onderhoud (zie onze onderhoudinstructies) vallen niet onder de garantie. Indien het product defect is, dient u eerst contact met ons op te nemen over het defect. Wij zullen het product bij garantie zo spoedig mogelijk vervangen of vergoeden.

U kunt het product retour sturen per post. U kunt via onze onderstaande online retourservice eenvoudig het retour indienen. U kunt zo zelf een verzendlabel uitprinten. U kunt het product ook bij ons afleveren. U dient hiervoor eerst een afspraak te maken. Zodra wij het product hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. Wij geven onze bank de opdracht om het aankoopbedrag terug te storten op de dag van ontvangst van uw retour.


 

Gratis Online Retourservice

 

U heeft wel een track & trace code van ons ontvangen (toen u de bestelling plaatste): 

  • U vult uw eigen postcode in en de track & trace code van de bestelling die u wilt retourneren.
  • Deze track & trace code heeft u eerder per e-mail ontvangen en staat ook vermeld op de brievenbusdoos of pakket die u heeft ontvangen.
  • U kunt dan zelf direct uw verzendlabel uitprinten.
  • Het pakket dient u aan te bieden bij een PostNL agentschap en niet in de brievenbus te deponeren.
  

 U heeft geen track & trace code van ons ontvangen (toen u de bestelling plaatste): 

  • U heeft geen track & trace code ontvangen. De bestelling is geleverd in een enveloppe of brievenbusdoosje.
  • Wij sturen u binnen 24 uur per e-mail een verzendlabel toe. 
  • U kunt dan zelf uw verzendlabel uitprinten.
  • De enveloppe of brievenbusdoosje kunt u in een brievenbus deponeren.  

  Vul in dit geval onderstaand formulier in:

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.