Geen producten (0)

Niet tevreden? Geld terug.

 

Indien u niet tevreden bent, en u het product wilt terugsturen, kunt u ons dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw product laten weten. Na deze melding heeft u (nog eens) 14 dagen de tijd om het product naar ons toe te sturen. Dit is gratis en kan heel eenvoudig via onze online retourservice op deze pagina. U dient het product ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking te retourneren. Gebruikte of beschadigde producten worden niet retour genomen. Wij geven standaard 1 jaar garantie op het bestek. Beschadigingen die te wijten zijn aan verkeerd gebruik of onderhoud (zie onze onderhoudinstructies) vallen niet onder de garantie. Indien het product defect is, dient u eerst contact met ons op te nemen over het defect. Wij zullen het product bij garantie zo spoedig mogelijk vervangen of vergoeden.

U kunt het product retour sturen per post. U kunt via onze onderstaande online retourservice eenvoudig het retour indienen. U krijgt dan per email een verzendlabel toegestuurd, die u kunt uitprinten. U kunt het product ook bij ons afleveren. U dient hiervoor eerst een afspraak te maken. Zodra wij het product hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. Wij geven onze bank de opdracht om het aankoopbedrag terug te storten op de dag van ontvangst van uw retour.


 

Online retourservice

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.