Geen producten (0)

Privacybeleid Napoleon Bestek Breukelen

Deze pagina is voor het laatst aangepast op  28 maart 2018 

(Zie voor wijzigingen t.a.v. vorige versie 'Wijzigingen' zoals vermeld onder aan dit beleid.) 

 

Organisaties moeten vanaf eind mei 2018 voldoen aan de nieuwe (Europese) privacywetgeving. De Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG/GDPR). Deze wet vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens en stelt strengere eisen aan de manier waarop persoonsgegevens worden verwerkt. Op dit moment zijn wij hard aan het werk om ons privacybeleid aan te passen aan deze nieuwe voorwaarden. 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Indien u niet wilt dat wij u gegevens verzamelen of vastleggen, kunt u ons dit laten weten. In ons beleid leggen wij uit op welke manier u dit kunt doen. 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Napoleon Bestek Breukelen (Napoleonbestek.nl). U dient zich ervan bewust te zijn dat Napoleonbestek.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Napoleonbestek.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van verzamelde gegevens

De persoonsgegevens die u verstrekt aan Napoleonbestek.nl

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen op servers van Napoleonbestek.nl en in applicaties/servers van derde partijen aan wie wij diensten uitbesteden.

De persoonsgegevens die u Napoleonbestek.nl noodzakelijk moet verstrekken aan derden

Dit zijn diensten die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren en afhandelen van uw order, namelijk:

  1. diensten uitgevoerd door Bol.com in het kader van verkopen en transacties via hun platform
  2. diensten uitgevoerd door Acumulus (Siel Consultancy) die betrekking hebben op de financiele afhandeling (facturatie, betaling en boekhouding); 
  3. diensten uitgevoerd door Sisow, Afterpay, ING Bank voor het afhandelen van uw betalingen;
  4. diensten uitgevoerd door Shoppagina die betrekking hebben op (het hosten en ondersteunen) van de webshop;
  5. diensten voor het opslaan van facturen (Dropbox);
  6. diensten uitgevoerd door Mailchimp voor het verzenden van een nieuwsbrief.
  7. diensten uitgevoerd door Webwinkelkeur voor het verzenden en registreren van (klant)beoordelingen;
  8. diensten uitgevoerd door Roxr Software ltd voor analyse van website activiteiten

Veiligheid t.a.v. uw persoonsgegevens

Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. De beveiliging van uw persoonsgegevens zijn geverifieerd en gegarandeerd en waar nodig zijn bewerkersovereenkomsten gesloten waarin afspraken zijn gemaakt over de beveiliging en verantwoordelijkheid ten aanzien van uw persoonsgegevens. Wij zullen uw persoonsgegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wij zullen uw gegevens ook niet aan andere derden verstrekken dan hiervoor genoemd. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht en kennen het privacybeleid. 

Cookies

Onze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen bservers van Napoleonbestek.nl of die van een derde partij (Roxr Software). Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteiten op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteiten en internetgebruik. Dit stelt ons in staat de website gebruikersvriendelijk te maken en onze website en verkoopactiviteiten beter af te stemmen op het gebruik van de bezoekers. 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Zodra de verklaring is gewijzigd wordt de datum van de (laatste) wijziging in dit beleid vermeld. 

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. U kunt contact schriftelijk, bij voorkeur via e-mail of webformulier contact met ons opnemen en aangeven wat uw wensen zijn. Wij zullen samen met u vaststellen welke informatie ingezien, veranderd of gewijzigd moet worden. Wij zullen de uitvoering van uw verzoek schriftelijk bevestigen.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en Feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen. Ook suggesties zijn van harte welkom!

Wijzigingen


2018 - maart 28

Privacybeleid geheel vervangen op basis vane eisen nieuwe Europese wetgeving (AVG/GDPR). Specifiek benoemd: derden die persoonsgegevens verwerken en hoe de veiligheid is gegarandeerd; het recht tot wijzigen/verwijderen van uw persoonsgegevens en de manier waarop dit wordt gedaan en afgehandeld.