Pastabestek

 

Het Italiaanse kwaliteitsmerk EME heeft in de serie Napoleon een compleet assortiment aan pastabestek. Het pastabestek van deze serie is prima te combineren is met uw bestaande bestek. Het maakt uw gedekte tafel extra bijzonder! Opscheplepels, Spaghettilepels, Lasagnescheppen en pizzasnijders,  speciaal voor het opscheppen van de typisch Italiaanse gerechten. Het bestek is vaatwasbestendig. Wij raden u wel aan de instructies voor onderhoud van het bestek op te volgen. Dit bevordert het behoud van kwaliteit en de duurzaamheid van het bestek. 


Spaghettilepel / Noedellepel

Spaghettilepel / Noedellepel

Spaghettilepels van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Deze spaghetti-/noedellepel kan daarom in de vaatwasser worden gereinigd.

Lasagneschep / Lasagne Opscheplepel

Lasagneschep / Lasagne Opscheplepel

Lasagnescheppen / Lasagne opscheplepels van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Het bestek kan daarom in de vaatwasser worden gereinigd.

Pasta Opscheplepel

Pasta Opscheplepel

Pasta opscheplepels van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Het bestek kan daarom in de vaatwasser worden gereinigd.

Pizzasnijder

Pizzasnijder

Pizzasnijders van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Het bestek kan daarom in de vaatwasser worden gereinigd.

Pizzames

Pizzames

Pizzamessen van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon kenmerken zich door de fraaie uitstraling, prachtige kleuren en hoogwaardig materiaal. Het bestek kan daarom in de vaatwasser worden gereinigd.