Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Zwart bestek

Published on 23 march, 2020 Door napoleonbestek.nl
Zwart bestek

Zwart bestek

Wist u dat zwart eigenlijk geen kleur is, maar een kleurtint? In de mode wordt zwart geassocieerd met feestelijkheid en chique. Denk bijvoorbeeld aan kerstfeest. Ook komt de kleur zwart in toenemende mate terug in het interieur. Zwarte accessoires blijven gewild. Je ziet dat zwart weer helemaal terug is. In de keuken zorgt zwart voor een extra chique uitstraling. Logisch dat er steeds meer gezocht wordt naar zwart bestek. Hoe leuk is het om de kleur van je bestek aan te laten sluiten bij je inrichting?

 

Zwart bestek kiezen

Als je zwart bestek wilt kopen dan is er diverse keuze. Je kunt bestek kopen dat helemaal zwart is of bestek waarvan alleen het heft / het handvat zwart is. Dit geeft een moderne en strakke uitstraling. Is het bestek helemaal zwart? Let er dan goed op of het in de vaatwasser gewassen kan worden. Dit is namelijk niet altijd het geval omdat na verloop van tijd de zwart kleur minder zal gaan worden. 

Bestek met alleen een zwart handvat heeft een andere uitstraling. De combinatie van het glanzende metaal met het zwarte handvat zorgen voor een meer chique en wat klassiekere uitstraling. Het hangt dus van je eigen smaak en voorkeur af of je kiest voor volledig zwart bestek of alleen voor bestek met een zwart handvat

Kies je voor bestek met een zwart handvat, dan kun je nog kiezen uit verschillende variaties. Denk aan strak zwart, met, glans of gemêleerd. Ook dit hangt af van de stijl die je wilt kiezen, je persoonlijke voorkeur en natuurlijk wat het best past bij je servies of interieur. 

 

Zwart bestek kopen?

Het zwarte bestek van EME Napoleon heeft een zwart parelmoer gekleurd handvat. Hierdoor is ieder handvat anders. Dit bestek kan in de vaatwasser. De fraaie vormgeving zorgt voor een chique klassieke uitstraling. Het roestvrijstalen ornament tussen het handvat en het metaal geven het bestek een fraaie vintage look. Het mooie van dit zwarte bestek is dat je het kunt combineren met je bestaande bestekset. Heb je een mooie bestekset? Dan hoef je natuurlijk niet gelijk al het bestek te vervangen. Het voordeel van Napoleonbestek.nl is dat je ook los bestek kunt kopen. Zo kun je er voor kiezen door bijvoorbeeld alleen zwart opschepbestek aan je bestekset toe te voegen. Of je koopt alleen zwarte lepels voor de soep, of een leuk zwart botermesje voor bij het stokbrood. Er is een ruim assortiment van zwart bestek dus genoeg keuze!