Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Zwart Bestek: stijlvol, chique met barok/vintage uitstraling

Published on 14 april, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Zwart Bestek: stijlvol, chique met barok/vintage uitstraling

Als je op zoek bent naar gekleurd bestek, dan moet je zeker eens kijken bij Napoleonbestek.nl. Hier vindt u het complete assortiment uit de serie 'Napoleon' van het kwaliteitsmerk EME uit Italië. Deze serie is uitermate populair vanwege de prachtige barok/vintage uitstraling en kleuren met parelmoerglans. Het zwarte bestek zorgt voor een chique klassieke uitstraling!

 

Zwart bestek

Het gekleurd bestek van EME Napoleon is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij Napoleonbestek.nl vindt je het volledige assortiment bestek met gekleurd handvat. Het bestek bestaat dan uit 2 delen: het bestekdeel is van sterk kwalitatief hoog niveau roestvrijstaal. Het handvat is gemaakt van hard kunststof en heeft een zeer fraaie zwarte kleur. De parelmoerglans maakt de kleur zwart extra bijzonder. Zo is ieder bestekdeel uniek en anders.  Het parelmoereffect i het gekleurde handvat zorgt voor een zeer chique en bijzondere uitstraling. Het bestek heeft het juiste gewicht en is niet te licht of te zwaar. Hierdoor ligt ligt het bestek goed in de hand. Veel klanten ervaren het bestek daarom ook als "bijzonder prettig". Omdat het bestek van hoge kwaliteit is, kan het gewoon in de vaatwasser. 

 

 

Bestek met Zwart handvat

Het zwarte bestek van Napoleon is bijzonder omdat het bestek goed te combineren is met je bestaande bestek en zorgt juist voor een verrassend contrast aan tafel! Als je al tevreden bent met je eigen bestek, probeer het dan eens te combineren met opschepbestek met zwart handvat. Napoleonbestek.nl heeft een ruim assortiment aan zwart opschepbestek.  

Zwart zorgt over chique en rustige uitstraling aan tafel. Of je nu kiest voor een zwarte bestekset of misschien alleen voor leuke zwarte dessertlepels. Het kan allemaal. Napoleonbestek.nl verkoopt niet alleen complete sets maar ook je kunt hier ook los bestek kopen. Ieder bestekdeel is per stuk te koop! Dit maakt het sparen en uitbreiden van het bestek aantrekkelijk. Ook om cadeau te geven of te krijgen.  

 

Het bestek is gemaakt van duurzame materialen. EME Italië staat bekend om haar hoge kwaliteit producten. Het is daarom mogelijk het bestek in de vaatwasser te wassen! Nieuwsgierig geworden? Overweeg je zwart bestek te komen? Neem dan snel een kijkje in de webshop: Zwart bestek kopen