Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Wraptaart Caprese

Published on 5 december, 2020 Door lekkerensimpel.com
Wraptaart Caprese

Ingrediënten:

4 wraps
2 bollen mozzarella
1 tomaat
2 el. pesto
90 gr. parmaham
250 gr. mascarpone
150 gr. geroosterde paprika (uit pot)
50 gr. Parmezaanse kaas
beetje rucola
 
 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakjes (verwijder de zaadjes uit de tomaat)
Snijd de geroosterde paprika in stukjes
Meng in een bakje de pesto door de mascarpone
Leg een wrap op een bakplaat met bakpapier
Besmeer de wrap met een laagje mascarpone-pesto mengsel
Bedek de wrap met parmaham, plakjes mozzarella, tomaat en geroosterde paprika
Besmeer de volgende wrap weer met een laagje mascarpone-pesto mengsel
Leg deze op de andere wrap en bedek weer met parmaham, mozzarella, tomaat en geroosterde paprika
Besmeer de laatste wrap met het mascarpone mengsel en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas
Zet de taart 15 minuten in de oven
 
Bedek de taart voor het serveren met wat rucola. 
 

Bestektip:

Als je de wraptaart in stukken moet snijden, gebruik dan een scherp mes. Schep de stukjes taart op het bord en gebruik hiervoor de lasagneschep of de taartschep