Wraptaart Caprese
Published on 5 december, 2020
• Door lekkerensimpel.com

Ingrediënten:
4 wraps
2 bollen mozzarella
1 tomaat
2 el. pesto
90 gr. parmaham
250 gr. mascarpone
150 gr. geroosterde paprika (uit pot)
50 gr. Parmezaanse kaas
beetje rucola
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakjes (verwijder de zaadjes uit de tomaat)
Snijd de geroosterde paprika in stukjes
Meng in een bakje de pesto door de mascarpone
Leg een wrap op een bakplaat met bakpapier
Besmeer de wrap met een laagje mascarpone-pesto mengsel
Bedek de wrap met parmaham, plakjes mozzarella, tomaat en geroosterde paprika
Besmeer de volgende wrap weer met een laagje mascarpone-pesto mengsel
Leg deze op de andere wrap en bedek weer met parmaham, mozzarella, tomaat en geroosterde paprika
Besmeer de laatste wrap met het mascarpone mengsel en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas
Zet de taart 15 minuten in de oven
Bedek de taart voor het serveren met wat rucola.
Bestektip:
Als je de wraptaart in stukken moet snijden, gebruik dan een scherp mes. Schep de stukjes taart op het bord en gebruik hiervoor de lasagneschep of de taartschep.