Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Wit bestek

Published on 13 march, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Wit bestek

Wit bestek

Gekleurd bestek is verkrijgbaar in verschillende uitvoering. Zo kun je bestek kopen wat in zijn geheel wit is. Dit bestek is gemaakt van 1 geheel en meestal van kunststof of hout. Je hebt ook bestek met gekleurd handvat. Het bestek bestaat dan uit 2 delen: een gekleurd handvat en een bestekdeel van metaal. Dit bestek ligt vaak prettiger in de hand en heeft een wat klassiekere uitstraling. Napoleonbestek heeft bestek wat bestaat uit 2 delen: een sterk kunststof handvat, uitgevoerd in fraaie kleuren en het bestekdeel van metaal. Omdat het bestek van hoge kwaliteit is, kan het gewoon in de vaatwasser. 

 

Bestek met wit handvat

Het witte bestek van Napoleon is bijzonder omdat het wit niet zomaar wit is! De kleur bevat een parelmoerglans wat zorgt voor een verrassende uitstraling. Dit maakt het bestek bijzonder en uniek. Ieder handvat ziet er net weer even anders uit door het effect van de parelmoerglans. Het witte bestek is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Als je al tevreden bent met je eigen bestek, kun je het bestek met wit handvat prima combineren op tafel. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld wit slabestek op tafel te lebben? Of wat dacht je van mooie luxe witte taartvorkjes? of witte tapasmesjes voor een gezellige tafel met toastjes en smeersels? 

 

Wit zorgt over het algemeen voor een rustige uitstraling. Wit wordt meestal geassocieerd met chique, stijlvol en strak. Het witte bestek, gecombineerd met een wit tafellaken en witte borden zorgen voor een chique en strak gedekte tafel met een bijzonder accent. Door het parelmoereffect van het witte bestek kan deze ook worden gebruikt in een meer klassiekere setting.

 

Dus wil je een chique of klassieke maar wel rustige sfeer creëren aan tafel? Kies dan voor bestek met wit handvat. Bekijk hier het volledige assortiment wit bestek van Napoleonbestek. De serie Napoleon is een van de fraaiste series van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME.