Wit bestek

  • Geplaatst op
  • Door Napoleonbestek.nl
  • Geplaatst in Gekleurd bestek
Wit bestek

Wit bestek kopen? Kijk dan op Napoleonbestek.nl. Het bestek van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit Italië heeft een prachtige uitstraling en fraaie vormgeving. Het handvat van het bestek is uitgevoerd in de kleur wit parelmoer, wat zorgt voor een bijzondere en luxe uitstraling.

Wit bestek

Gekleurd bestek is verkrijgbaar in verschillende uitvoering. Zo kun je bestek kopen wat in zijn geheel wit is. Dit bestek is gemaakt van 1 geheel en meestal van kunststof of hout. Je hebt ook bestek met gekleurd handvat. Het bestek bestaat dan uit 2 delen: een gekleurd handvat en een bestekdeel van metaal. Dit bestek ligt vaak prettiger in de hand en heeft een wat klassiekere uitstraling. Napoleonbestek heeft bestek wat bestaat uit 2 delen: een sterk kunststof handvat, uitgevoerd in fraaie kleuren en het bestekdeel van metaal. Omdat het bestek van hoge kwaliteit is, kan het gewoon in de vaatwasser. 

 

Bestek met wit handvat

Het witte bestek van Napoleon is bijzonder omdat het wit niet zomaar wit is! De kleur bevat een parelmoerglans wat zorgt voor een verrassende uitstraling. Dit maakt het bestek bijzonder en uniek. Ieder handvat ziet er net weer even anders uit door het effect van de parelmoerglans. Het witte bestek is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Als je al tevreden bent met je eigen bestek, kun je het bestek met wit handvat prima combineren op tafel. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld wit slabestek op tafel te lebben? Of wat dacht je van mooie luxe witte taartvorkjes? of witte tapasmesjes voor een gezellige tafel met toastjes en smeersels? 

 

Wit zorgt over het algemeen voor een rustige uitstraling. Wit wordt meestal geassocieerd met chique, stijlvol en strak. Het witte bestek, gecombineerd met een wit tafellaken en witte borden zorgen voor een chique en strak gedekte tafel met een bijzonder accent. Door het parelmoereffect van het witte bestek kan deze ook worden gebruikt in een meer klassiekere setting.

 

Dus wil je een chique of klassieke maar wel rustige sfeer creëren aan tafel? Kies dan voor bestek met wit handvat. Bekijk hier het volledige assortiment wit bestek van Napoleonbestek. De serie Napoleon is een van de fraaiste series van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »