Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vintage Bestek is hip!

Published on 5 june, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Vintage Bestek is hip!

Vintage Stijl

Er zijn inmiddels veel producten in de vintage stijl. Vooral op gebied van wonen (accessoires) is er veel te verkrijgen. Maar ook kleding en gebruiksartikelen. Je kunt nieuwe producten kopen in de vintage stijl, maar ook rommelmarkten afstruinen naar echte oude producten die authentiek vintage zijn. Oude kleuren, een beetje beschadigd of roestig: accenten die de vintage stijl versterken.

 

Vintage aan tafel

Het maakt niet uit wat je stijl is: voor gelegenheden kun je ook de vintage sfeer toevoegen. Neem bijvoorbeeld een gezellig diner. Hoe leuk is het om je tafel een vintage look te geven met leuke details. Bijvoorbeeld de kleuren. De bekende kleuren zijn natuurlijk zacht roze, groen, blauw, grijs, crème en wit. Je kunt het tafelkleed of tafellopers of servetten in deze kleur(en) gebruiken. Of ouderwets servies met vintagekleuren of vintage bestek. Of wat dacht je van de tafel zelf! Dat ziet er toch zeer sfeervol uit?

 

Vintage make over

Wil jij wel eens iets anders in huis? Tover bijvoorbeeld je meubels om tot een mooi vintage meubel. Hoe? Gewoon met krijtverf! Wij hebben deze bruine grenen kast in 1 dag omgetoverd tot een mooie, zachtgroen vintage meubel.

 

Vintage Bestek

Vintage bestek kopen? Kijk dan het volledige assortiment bestek op Napoleonbestek.nl. Of je nu op zoek bent naar los bestek, besteksets, rustige tot felle kleuren: het kan allemaal!