Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Theelepels, koffilepels en meer: Kleurrijk bestek voor Pasen

Published on 12 april, 2022 Door Napoleonbestek.nl
Theelepels, koffilepels en meer: Kleurrijk bestek voor Pasen

Maak je paasontbijt, -brunch of lunch extra feestelijk met het kleurrijke bestek van EME Napoleon. Extra leuk zijn de kleine lepeltjes! Of je ze nu gebruikt voor de koffie, thee of voor een gekookt eitje. De fraaie kleuren maken de paassfeer aan tafel compleet!

Heb jij al plannen met Pasen? Als je iets bijzonders gaat doen met het ontbijt, brunch, lunch of diner, dan moet je beslist eens kijken naar het assortiment van EME Napoleon. Het fraai vormgegeven bestek in verschillende parelmoerkleuren mogen zeker niet ontbreken aan de paastafel om de sfeer compleet te maken.

EME Napoleon heeft verschillende kleine lepeltjes in het assortiment. Theelepels, koffielepels, suikerlepels of leuke lepeltjes voor een gekookt eitje: er is een ruim assortiment! Of je nu kiest voor verschillende kleuren, 1 kleur of een kleur dat past bij het servies: het kan allemaal! Bekijk hier het assortiment theelepels en laat je inspireren.

Ook leuk zijn de botermesjes. Deze zijn verkrijgbaar in 2 maten: kleine botermesjes van 13,5 cm en de wat grotere van 18 cm. 

Wil je het paasontbijt helemaal compleet maken, dan mag het fraaie ontbijtbestek ook niet ontbreken natuurlijk. De bestekset bestaat uit een mes, vork en lepel en ook verkrijgbaar in de vele mooie kleuren.