BESTEK BLOG - Tips, Trends, Informatie

Besetkset bij gekleurd servies

Besetkset bij gekleurd servies
Heb je mooi servies met een prachtig motief in één of verschillende kleuren? Hoe leuk is het om je bestek af te stemmen op je favoriete servies! Regelmatig sturen klanten ons een foto of komen ze bij ons langs om te kijken welke kleur bestek het beste bij het servies past.

Kerstdiner 2020

Kerstdiner 2020 Het is bijna zover: kerst. Dit betekent tijd voor elkaar. En natuurlijk betekent dit ook tijd om te koken en uitgebreid te dineren.

Voor sommigen zorgt de voorbereiding van het kerstdiner voor de nodige spanning en stress: wat zet ik dit jaar op tafel? hoe moet ik dat doen voor zoveel mensen? wanneer moet ik beginnen?. Anderen vinden het heerlijk om zich goed voor te bereiden om straks met kerst een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. De een pakt het groots aan, de ander houdt het vooral eenvoudig en simpel. Belangrijkste voor het kerstdiner is gezellig met familie en vrienden aan tafel zitten en vooral lang genieten van elkaar, het lekkere eten en een goed glas wijn. Eigenlijk kun je aan een kerstdiner en aan de styling van de tafel net zoveel tijd besteden als je zelf wilt. Je zult merken dat er vele mogelijkheden zijn en dat je een fantastische middag of avond kunt verzorgen.

Om je hierbij te helpen geven wij je In dit artikel een aantal suggesties en tips.

Bestek is de finishing touch voor elke gedekte tafel

Bestek is de finishing touch voor elke gedekte tafel Eten, we doen gemiddeld zo’n drie keer per dag. Of het nu een snel ontbijt is of een heerlijk uitgebreid diner, met mooi bestek en servies smaakt de maaltijd net iets beter. Zo geeft een goed bestek een fijnere smaakbeleving en maakt het een mooi gedekte tafel helemaal af. Een prachtig voorbeeld is de bestek serie Napoleon.

Eten en zo

Eten en zo
Eten doen we meerdere keren per dag. De ene keer besteed je er weinig aandacht aan en eet je iets snel tussendoor of pak je een snack. De andere keer besteed je er veel aandacht aan en bereid je een uitgebreid diner voor, bijvoorbeeld een gezellige maaltijd met vrienden. Wat zijn de laatste trends, of wil je gewoon wat nuttige tips of inspiratie opdoen?
Napoleonbestek.nl helpt je hier graag bij.

Tafel dekken

Tafel dekken Een vraag die wij vaak krijgen is hoe de tafel gedekt moet worden. Dit wordt 'Placement' genoemd, een Franse term voor tafelschikking. Als je een etentje thuis geeft, wil je natuurlijk wel dat de tafel goed is gedekt. In deze blog leggen wij uit hoe dit moet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »