BESTEK BLOG - Tips, Trends, Informatie

Besetkset bij gekleurd servies

Besetkset bij gekleurd servies
Heb je mooi servies met een prachtig motief in één of verschillende kleuren? Hoe leuk is het om je bestek af te stemmen op je favoriete servies! Regelmatig sturen klanten ons een foto of komen ze bij ons langs om te kijken welke kleur bestek het beste bij het servies past.

Bestek is de finishing touch voor elke gedekte tafel

Bestek is de finishing touch voor elke gedekte tafel Eten, we doen gemiddeld zo’n drie keer per dag. Of het nu een snel ontbijt is of een heerlijk uitgebreid diner, met mooi bestek en servies smaakt de maaltijd net iets beter. Zo geeft een goed bestek een fijnere smaakbeleving en maakt het een mooi gedekte tafel helemaal af. Een prachtig voorbeeld is de bestek serie Napoleon.

WIN: 3-delige tapas bestekset van EME Napoleon (twv €24,95)

WIN: 3-delige tapas bestekset van EME Napoleon (twv €24,95) DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

Met deze 3-delige tapas bestekset van EME Napoleon wordt het serveren van een tapasplankje een feestje. Doe mee met deze winactie van HippeShops en maak kans op een tapas besteksetje in een kleur naar keuze ter waarde van €24,95. Een smaakvol cadeau voor de feestdagen!
Deze actie loopt tot vrijdag 4 december 2020.

Besteksets

Besteksets Ben je op zoek naar een bestekset? Dan ben je bij Napoleonbestek.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment in maar verschillende kleuren beschikbaar. Het kan dus bijna niet anders dat de ideale bestekset voor jou hier tussen moet zitten.

Bestek dat past bij je servies

Bestek dat past bij je servies
We hebben al een aantal artikelen gewijd aan het kopen van bestek en waar je op moet letten. Als je een keuze hebt gemaakt voor het soort of type bestek, dan moet je dit artikel ook even lezen voor wat extra inspiratie! Want het kopen van bestek dat afgestemd is op je servies, is niet meteen iets waar je als eerste aan denkt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »