BESTEK BLOG - Tips, Trends, Informatie

Inspiratie voor een gezellig Paasontbijt of -brunch

Inspiratie voor een gezellig Paasontbijt of -brunch
Dit jaar is Pasen toch anders. Waarschijnlijk vier je Pasen gewoon thuis. Ben je op zoek naar inspiratie om het juist dit jaar extra gezellig te maken? Bijvoorbeeld inspiratie voor een gezellig paasontbijt of paasbrunch? Hoe leuk is het om met de vrolijke paaskleuren te combineren met het gekleurde bestek van Napoleonbestek.nl.

Kerstdiner 2020

Kerstdiner 2020 Het is bijna zover: kerst. Dit betekent tijd voor elkaar. En natuurlijk betekent dit ook tijd om te koken en uitgebreid te dineren.

Voor sommigen zorgt de voorbereiding van het kerstdiner voor de nodige spanning en stress: wat zet ik dit jaar op tafel? hoe moet ik dat doen voor zoveel mensen? wanneer moet ik beginnen?. Anderen vinden het heerlijk om zich goed voor te bereiden om straks met kerst een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. De een pakt het groots aan, de ander houdt het vooral eenvoudig en simpel. Belangrijkste voor het kerstdiner is gezellig met familie en vrienden aan tafel zitten en vooral lang genieten van elkaar, het lekkere eten en een goed glas wijn. Eigenlijk kun je aan een kerstdiner en aan de styling van de tafel net zoveel tijd besteden als je zelf wilt. Je zult merken dat er vele mogelijkheden zijn en dat je een fantastische middag of avond kunt verzorgen.

Om je hierbij te helpen geven wij je In dit artikel een aantal suggesties en tips.

Taartschep en mes

Taartschep en mes
Een taartschep en mes is niet iets wat iedereen standaard in zijn bestekset heeft. Daarom erg leuk om cadeau te geven of te krijgen. Taartbestek moet er natuurlijk wel feestelijk uitzien. Dan ben je bij Napoleonbestek.nl aan het goede adres!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »