BESTEK BLOG - Tips, Trends, Informatie

MangiApe - Italian Lifestyle

MangiApe - Italian Lifestyle Wil je de Italiaanse lifestyle beleven? Dan moet je beslist eens een bezoek brengen aan MangiApe in Leusden! Het assortiment is zeer divers: servies, bestek, broodjes, delicatessen, cadeauartikelen en veel meer. In zo'n kleurrijke winkel ontbreekt ook Napoleon bestek niet! Daarom in dit artikel MangiApe in de spotlight.

Nieuw bestek in ons assortiment: Serveervork, Suikerlepel en Kaaslepel

Nieuw bestek in ons assortiment: Serveervork, Suikerlepel en Kaaslepel
Napoleonbestek.nl heeft haar assortiment bestek uitgebreid met 3 leuke items. Nieuw in onze webshop vindt je de serveervork, een suiker-/dessertlepel en een kaas-/tapaslepel. Natuurlijk verkrijgbaar in alle verschillende kleuren. Wil je je assortiment uitbreiden of ken je iemand die Napoleon bestek heeft en ben je op zoek naar een bijzonder cadeau. Dan zijn deze producten echt iets voor jou!

Bestek is de finishing touch voor elke gedekte tafel

Bestek is de finishing touch voor elke gedekte tafel Eten, we doen gemiddeld zo’n drie keer per dag. Of het nu een snel ontbijt is of een heerlijk uitgebreid diner, met mooi bestek en servies smaakt de maaltijd net iets beter. Zo geeft een goed bestek een fijnere smaakbeleving en maakt het een mooi gedekte tafel helemaal af. Een prachtig voorbeeld is de bestek serie Napoleon.

Eetstokjes kopen

Eetstokjes kopen
Dat Sushi nog steeds populair is merken wij. Al enige tijd hebben wij de eetstokjes, ook wel chopsticks genoemd, in ons assortiment. Een populair en veel verkocht product.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »