Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Taartschep en mes

Published on 10 may, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Taartschep en mes

Taartbestek

Taartbestek; niet iets wat iedereen standaard in zijn bestekset heeft. En toch zijn het bijzondere gelegenheden als je een taartschep en taartmes gebruikt. Je gebruikt het niet iedere dag. Napoleonbestek heeft een uitgebreid assortiment taartscheppen en messen. Wil je bijzonder bestek waarmee je echt indruk maakt? Gewoon voor jezelf of wil je iemand verrassen? Tijdens een huwelijksfeest bijvoorbeeld? Dan moet je zeker de taartschep en taartmes van Napoleonbestek.nl zien. 

 

Taartschep en mes

Het taartbestek van EME Napoleon heeft een prachtig design. Door de fraaie uitstraling is het al een feestje om te zien. Het is verkrijgbaar in verschillende prachtige parelmoerkleuren, waardoor het bestek een extra feestelijk accent krijgt. Het bestek is erg gewild bij bruidsparen en wordt veel gebruikt voor het aansnijden van de bruidstaart bijvoorbeeld. 

 

 

Taartvorkjes

En natuurlijk mogen ook de prachtige bijpassende taartvorkjes niet ontbreken. Je kunt ze in dezelfde kleur kopen als het taartmes of de taartschep maar je kunt natuurlijk ook verschillende kleuren combineren. Iets wat veel klanten doen!  Veel bestekwinkels verkopen alleen bestek in sets. Of taartvorkjes per 6 stuks. En dat is het leuke van Napoleonbestek.nl. Je kunt ieder bestek los kopen, dus gewoon per stuk, en dus variëren en combineren met gekleurde taartvorkjes zoals jij dit wilt!

 

 

Taartbestek kopen? Bekijk dan snel het fraaie en grote assortiment van Napoleonbestek.nl. Het fijne van dit Italiaanse bestek is dat het, vanwege zijn hoge kwaliteit, gewoon in de vaatwasser gewassen kan worden. Heb je genoeg tijd over om van het feest en de gasten te genieten!