Steakmes kopen? Mooie en scherpe steakmessen

  • Geplaatst op
  • Door Napoleonbestek.nl
  • Geplaatst in Bestek kopen
Steakmes kopen? Mooie en scherpe steakmessen


Ben je op zoek naar een mooi en scherp steakmes? Kijk dan eens op de website van Napoleon bestek. Groot assortiment vleesmessen in verschillende fraaie kleuren verkrijgbaar.

Steakmes

Een steakmes is een dinermes / tafelmes met een scherpere punt en grotere scherpere kartels op het snijvlak. Met een steakmes kun je prima door vlees snijden. Want laten we eerlijk zijn. Je kunt pas echt genieten van een lekker stukje biefstuk als het mes makkelijk, zonder dat je veel kracht moet zetten, door het malse vlees snijdt. Met een gekarteld steakmes hoef je ook minder kracht te zetten bij het snijden. Immers doen de kartels het werk voor je. 

 

Steakmessen niet alleen voor het snijden van vlees

Het steakmes is niet alleen geschikt voor een biefstuk. De steakmes is ook uitermate geschikt voor andere stukken vlees. Wist je dat het steakmes ook gebruikt kan worden voor het snijden van brood of pizza? of 'zompige'groeten (zoals bijvoorbeeld tomaten)? Dit komt omdat het mes kartels op het snijvlak heeft. Deze kartelmessen zijn juist geschikt voor het snijden door een hardere buitenkant en zachtere binnenkant. 

 

 

 

Uitstraling van de messen

En natuurlijk is de uitstraling van het mes ook belangrijk. Dit geeft een gedekte tafel extra cachet. De gekartelde vleesmessen van Napoleonbestek.nl is verkrijgbaar in verschillende kleuren handvatten. Je kunt prima deze steakmessen combineren met je bestaande bestek. Hoe leuk is het om juist een andere uitvoering te gebruiken voor deze speciale messen? 

 

Steakmes kopen?

Wil je een steakmes kopen? Je vindt de steakmes als uitvoering als dinermes

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »