Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Slacouvert: een nuttige aanvulling!

Published on 24 january, 2020 Door napoleonbestek.nl
Slacouvert: een nuttige aanvulling!

Slacouvert

Een slacouvert bestaat altijd uit twee besteksoorten: een sla opscheplepel en een sla opschepvork. Niet iedereen heeft deze slabestek set standaard in zijn assortiment. Vaak is de sla ook prima op te scheppen met een gewone opscheplepel. 

Slacouverts zijn er in vele soorten en maten. Net zoals het andere opschep bestek is een slacouvert niet alleen nuttig, maar zorgt ook nog eens voor een extra uitstraling aan tafel. Het opschepbestek mag gerust anders zijn dan je bestaande bestekset. Het is juist leuk om hierin te variëren. Hiermee breng je juist wat leuke accenten aan op je gedekte tafel. Neem bijvoorbeeld een slacouvert met een gekleurd handvat. Kies een kleur dat past bij je servies of bij je inrichting. 

Het voordeel van een slacouvert is dat hij kan worden gebruikt om de dressing, slasaus, olie of azijn goed door de sla te mengen. Bij het opscheppen is het gebruikelijk om de lepel onder de vork te houden, zodat ook de dressing wordt opgeschept en niet achterblijft in de slakom.

 

Slabestek als cadeau

Slabestek is niet direct iets waar je aan denkt als je op zoek bent naar een cadeau. Houdt iemand van koken of is iemand dol op salades? Dan is juist een slacouvert een leuk cadeau om te geven. En dan hebben we het natuurlijk niet om een standaard houten slacouvert. Nee, als je slabestek cadeau wilt geven dan moet het wel bijzonder zijn. 

Napoleonbestek.nl heet bijzonder fraaie slacouverts in het assortiment. Het slabestek is verkrijgbaar in verschillende verrassende kleuren en past daarom uitstekend bij iedere bestekset. Juist de kwaliteit (het bestek kan in de vaatwasser!), de kleur (met prachtige parelmoerglans) en het ontwerp (een klassieke vintage / barok uitstraling) maken het bestek een bijzonder cadeau!

 

Slacouvert kopen?

Ben je op zoek naar bijzonder slabestek? Bekijk dan eens het assortiment slabestek van EME Napoleon. Een prachtige reeks bijzonder fraaie kleuren!