Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Pizzasnijder met gekleurd handvat. Scherp en fraai design.

Published on 22 august, 2022 Door Napoleonbestek.nl
Pizzasnijder met gekleurd handvat. Scherp en fraai design.

Pizzasnijders zijn hip! Na veel verzoeken van klanten heeft de fabriek van EME op ons verzoek deze pizzasnijders opgenomen in het bestek assortiment van Napoleon. Natuurlijk kun je je pizza ook gewoon met mes en vork eten, maar geeft toe: het is toch veel lekker om zelf een lekker stukje uit de pizza te snijden en deze met de hand te eten?

Je snijd vooraf de pizza in stukjes of je dekt de tafel met deze fraaie pizzasnijders, zodat iedereen zelf zijn eigen pizza in stukjes kan snijden. 

Deze pizzamessen zijn bijzonder stevig en scherp. Met gemak snijd je door een krokante bodem. Heb je al bestek van EME Napoleon? Dan mag dit bestek niet ontbreken! Dan weet je ook dat je kwaliteit kan verwachten. Maar ook al heb je nog geen bestek uit dit assortiment: geen probleem. Dit bestek kan prima gecombineerd worden met je bestaande bestekset.

Ken jij iemand die dol is op pizza's? Hoe leuk is het om zo'n fraaie pizzasnijder cadeau te geven! De pizzasnijders zijn verkrijgbaar in verschillende verrassende kleuren en hebben een fraai design. 

Bekijk hier het assortiment pizzasnijders en kies uw favoriete pizzasnijder / pizzames uit!