Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Opscheplepel kopen? Laat u verrassen!

Published on 4 august, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Opscheplepel kopen? Laat u verrassen!

Opscheplepel

Het lijkt zo simpel. Je wilt een opscheplepel kopen (of cadeau) geven. Cadeau geven hoor ik je denken? Je gaat toch geen opscheplepel cadeau geven? Klanten die ons bestek hebben ontdekt weten inmiddels wel beter. Het opschepbestek van EME Napoleon is zo gevarieerd, dat er altijd een goede combinatie te maken is met je bestaande bestek en servies. 

 

 

Bestek dat past bij je servies

Niet iets waar je meteen aan denkt bij het kopen van bestek: zou het wel passen bij mijn servies? De meeste besteksoorten zijn van metaal en zijn neutraal en kunnen prima bij ieder servies. Toch is het slim om hier eens over na te denken. Je maakt de gedekte tafel namelijk extra sfeervol als de uitstraling en kleur van je bestek in lijn is met je servies of bijvoorbeeld je inrichting of keukenmeubilair. Iets waar wij in een ander artikel al eens eerder aandacht hebben besteed: 'bestek dat past bij je servies'.

Heb je al prachtig bestek en is dat nog lang niet aan vervanging toe? Dan is het natuurlijk zonde om een hele nieuwe bestekset te kopen. Bestek kopen is toch een behoorlijke investering. Napoleonbestek.nl heeft een ruim assortiment aan diverse besteksets in verschillende kleuren. Hoe leuk is het om gekleurd bestek of gekleurde opscheplepels toe te voegen aan je bestaande bestekset? Een extra variatie dat zorgt voor meer sfeer aan tafel. 

 

Verschillende soorten opscheplepels

Laat je verrassen door de verschillende soorten opscheplepels! Verkrijgbaar in verschillende prachtige parelmoerkleuren. En of je nu jezelf verrast of een ander: dit opschepbestek maakt indruk. Wij brengen een paar opscheplepels onder de aandacht:

 

Rijstlepel 

Deze prachtige opscheplepel met extra grote schep is erg populair en een veel verkocht product. Vooral handig voor het opscheppen van rijst, pasta of ovengerechten. Veel klanten geven aan dat ze deze opscheplepel veel handiger vinden dan de gewone standaard lepel. 

 

 

Soeplepel

Deze prachtige grote gekleurde soeplepel mag natuurlijk niet ontbreken in uw bestek assortiment. Deze mooi vormgegeven lepel, met parelmoer gekleurd handvat, geeft net dat extra accent aan tafel. Ken jij iemand die veel soep maakt? Geef dan eens een mooie soeplepel cadeau. 

 

 

Vleesvork

Een besteksoort dat niet overal in de keukenlade of op tafel ligt is de vleesvork. Deze wordt eigenlijk alleen gebruikt voor het snijden van vlees aan tafel. Tegenwoordig met veel 'kant en klare' vleesproducten een besteksoort dat overbodig lijkt. De vleesvork is handig voor het (aan)snijden van worst of grote stukken vlees zoals bijvoorbeeld rollade, gevulde kip/kalkoen of andere vleesgerechten die aan tafel gesneden worden. Toch wel handig om er een in je lade te hebben.

 

 

Spaghettilepel

Liefhebbers van spaghetti of noedels kennen dit bestek zeker. De spaghettilepel. De fraaie vormgeving met kartelrand zorgen er voor dat de pasta of noedels goed op de lepel blijven liggen en makkelijk vanuit de pan op het bord geschept kan worden. Ook deze opscheplepel is populair als cadeau. 

 

 

Lasagneschep

Een mooie aanvulling op de spaghettilepel is de lasagneschep. Hoe schep jij de lasagne op het bord? Gaat dit altijd goed of valt het stukje wel eens uit elkaar op het bord? Deze handige en stevige lasagne opscheplepel is een handig hulpmiddel! Schept mooie stukken lasagne uit de ovenschaal zo op je bord. 

 

 

Het maakt dus niet uit wel bestek je zelf hebt: Varieer met fraaie gekleurde opscheplepels en zorg voor extra accenten aan tafel.