Ontbijtbestek voor Paasontbijt

Ontbijtbestek voor Paasontbijt


Een gezellig paasontbijt en paasbrunch kenmerkt zich niet alleen door een veelzijdigheid aan hapjes. Natuurlijk mogen ook gekleurde eitjes en servetten niet ontbreken! Maar heeft u wel eens gedacht aan gekleurd bestek om uw paastafel pas echt compleet te maken?

Gekleurd ontbijtbestek

Napoleonbestek.nl heeft verschillende kleuren bestek voor het ontbijt in het assortiment. U kunt maar liefst kiezen uit 16 kleuren! Vindt u het moeilijk te kiezen uit deze prachtige kleuren? Natuurlijk is het ook mogelijk om te variëren. De ontbijt bestekset bestaat uit een vork, lepel en een mes, maar u kunt de ontbijtmessenontbijtvorken en ontbijtlepels ook per stuk bestellen. Wel zo gemakkelijk!

Het bestek van Napoleonbestek.nl is van het bekende Italiaanse merk EME uit de serie Napoleon en kenmerkt zich door het bijzonder fraaie design en prachtige parelmoerkleuren. Het bestek is van hoge kwaliteit en kan prima in de vaatwasser worden gewassen.

 

 

Bent u op zoek naar een mooi lepeltje voor het eten van een gekookt eitje? Bekijk dan eens het assortiment theelepels!

 

Gezond Paasontbijt

Ook voor een gezond ontbijt heeft Napoleonbestek.nl mooie lepels. De fraaie vormgeving en bijzondere kleuren geven de ontbijttafel een extra bijzondere sfeer. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »