Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Nieuwe kleur: Bruin met Parelmoer!

Published on 10 august, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Nieuwe kleur: Bruin met Parelmoer!

Bestek van EME Napoleon kenmerkt zich door haar hoge kwaliteit, prachtig design, maar niet te vergeten: het mooi (parelmoer)gekleurde handvat! Ieder besteksoort is uniek, omdat het effect van het parelmoer per stuk kan veranderen. Napoleon bestek had al 16 kleuren in het assortiment. Daar is nu een kleur aan toegevoegd: bestek met bruin gekleurd handvat

 

Bruin bestek

Bruin bestek? Jazeker. Bruin is hip. Napoleonbestek.nl had natuurlijk al de kleur turtle in het assortiment. Dit is een bruine kleur met lichtere elementen. Het heeft een beetje weg van een schildpad motief. Daarom heeft de fabriek (EME) deze kleur Turtle genoemd, 

Maar sinds kort is er dus ook de egaal bruine kleur. Een diep-donkerbruine kleur met parelmoer. Een mooie combinatie! Een kleur die chique is, overal goed mee gecombineerd kan worden en juist in combinatie met het design van Napoleon bestek, erg goed tot zijn recht komt.

 

Bestek combineren met je bestaande bestek

Heb je al een complete bestekset en ben je hier tevreden mee? Dan is het juist leuk hier wat kleur elementen aan toe te voegen. Napoleon bestek is juist prima te combineren met je bestaande bestekset. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld je opscheplepels met een andere kleur en design op tafel te leggen? Of je koffielepels of dessertlepels juist in een andere kleur te doen om zo wat contrast aan te brengen aan tafel?

 

Bestek kopen? Napoleonbestek.nl!

Overweeg je bestek te kopen? Denk dan eens aan Napoleon bestek! Dit gaat zeker positieve reacties geven. Napoleonbestek.nl kenmerkt zich door de uitstekende service en kwaliteit. Dit geven klanten ook maar graag terug in reviews. Bij ons koop je niet zomaar iets op internet. Bij ons koop je kwaliteitsbestek en daar wordt veel aandacht aan geschonken. Daarom staat wij 24/7 voor je klaar en gaan wij tot het uiterste om je te laten genieten van je prachtige aankoop. Lees gerust eens wat de ervaring is van andere klanten: Overzicht reviews voor Napoleonbestek.nl (webwinkelkeur.nl)

 

Het assortiment

Met deze nieuwe bruine kleur is het assortiment dat Napoleonbestek aanbiedt uitgebreid tot in totaal 17 kleuren bestek. Er zijn maar liefst 35 verschillende soorten bestek te koop: van ontbijt tot diner, bestek voor taart en gebak, tapasbestek en sushi stokjes, verschillende soorten opschepbestek maar ook diverse koffie lepeltjes en thee lepeltjes, etc. Kortom: voor iedere gelegenheid is er wel een passend bestek!

Bekijk hier het volledige assortiment!