Nieuw bestek in ons assortiment: Serveervork, Suikerlepel en Kaaslepel

Nieuw bestek in ons assortiment: Serveervork, Suikerlepel en Kaaslepel


Napoleonbestek.nl heeft haar assortiment bestek uitgebreid met 3 leuke items. Nieuw in onze webshop vindt je de serveervork, een suiker-/dessertlepel en een kaas-/tapaslepel. Natuurlijk verkrijgbaar in alle verschillende kleuren. Wil je je assortiment uitbreiden of ken je iemand die Napoleon bestek heeft en ben je op zoek naar een bijzonder cadeau. Dan zijn deze producten echt iets voor jou!

Serveervork

De serveervork is een gewilde toevoeging aan ons assortiment opschepbestek. Naast een opscheplepel en de vleesvork mag de serveervork natuurlijk ook niet ontbreken. De serveervork is 23,5 cm lang en heeft 3 tanden. Een leuke aanvulling op je bestekset.

Serveerlepel

 


Suikerlepel / Dessertlepel

In het assortiment zitten verschillende lepeltjes van verschillende formaten. Zo is er de kleine koffielepel van 13,5 cm en de standaard koffie-/theelepel van 14,5 cm. Daar komt nu een lepeltje bij van 15,5 cm. Deze lepel is een stukje groter en ideaal te gebruiken als suikerschepje. Deze lepel leent zich ook uitstekend voor een klein dessert. Het dessertlepeltje heeft de perfecte formaat voor een klein toetje. De verschillende lepeltjes hebben wij daarom voor het gemak ondergebracht in een nieuwe rubriek: kleine lepeltjes

Suikerlepel

 


Kaaslepel / Tapaslepel

Een kaaslepel? Bestaat dat? Jazeker! deze lepeltjes zijn ontzettend leuk om bijvoorbeeld te serveren bij geraspte kaas. Het lepeltje onderscheidt zich door een sierlijk reliëf. Het lepeltje is perfect te gebruiken bij tapas of voor sommige smeersels. Deze tapaslepel is dus een ideale aanvulling op je botermes of kaasmes! Deze lepeltjes zijn 14,5 cm lang. 

Tapaslepel

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »