Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Nieuw bestek in ons assortiment: Serveervork, Suikerlepel en Kaaslepel

Published on 22 april, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Nieuw bestek in ons assortiment: Serveervork, Suikerlepel en Kaaslepel

Serveervork

De serveervork is een gewilde toevoeging aan ons assortiment opschepbestek. Naast een opscheplepel en de vleesvork mag de serveervork natuurlijk ook niet ontbreken. De serveervork is 23,5 cm lang en heeft 3 tanden. Een leuke aanvulling op je bestekset.

Serveerlepel

 


Suikerlepel / Dessertlepel

In het assortiment zitten verschillende lepeltjes van verschillende formaten. Zo is er de kleine koffielepel van 13,5 cm en de standaard koffie-/theelepel van 14,5 cm. Daar komt nu een lepeltje bij van 15,5 cm. Deze lepel is een stukje groter en ideaal te gebruiken als suikerschepje. Deze lepel leent zich ook uitstekend voor een klein dessert. Het dessertlepeltje heeft de perfecte formaat voor een klein toetje. De verschillende lepeltjes hebben wij daarom voor het gemak ondergebracht in een nieuwe rubriek: kleine lepeltjes

Suikerlepel

 


Kaaslepel / Tapaslepel

Een kaaslepel? Bestaat dat? Jazeker! deze lepeltjes zijn ontzettend leuk om bijvoorbeeld te serveren bij geraspte kaas. Het lepeltje onderscheidt zich door een sierlijk reliëf. Het lepeltje is perfect te gebruiken bij tapas of voor sommige smeersels. Deze tapaslepel is dus een ideale aanvulling op je botermes of kaasmes! Deze lepeltjes zijn 14,5 cm lang. 

Tapaslepel