Napoleon Bestek genomineerd voor Next Hippest Shop 2021 Webshopverkiezing

  • Geplaatst op
  • Door HippeShops
  • Geplaatst in In de Media
Napoleon Bestek genomineerd voor Next Hippest Shop 2021 Webshopverkiezing

Sinds 2010 gaat HippeShops elk seizoen weer op zoek naar de állerhipste shop in de enige echte Next Hippest Shop Webshopverkiezing. Napoleon Bestek is genomineerd voor de Next Hippe Shop 2021 Webshopverkiezing. Met je stem maak je kans op een HippeShops Goodiebox deLuxe. Dit is een waanzinnig gevulde goodiebox die tot de nok toe gevuld met de hipste musthaves van alle genomineerde webshops!

Napoleon Bestek de hipste shop van 2021?

Tientallen genomineerde webshops uit Nederland en België gaan in de leukste webshopverkiezing van de lage landen de strijd aan om tot állerhipste webwinkel te worden verkozen. Alleen shops met een positieve beoordeling in de HippeShops komen in aanmerking voor een nominatie. Napoleonbestek.nl is dit jaar ook genomineerd. 

genomineerd webshopverkiezing next hippest shop

 

Waarom Napoleonbestek.nl

Wat vind jij van de webshop en producten van Napoleonbestek.nl? Ben je tevreden met de website? Vind je het bestek en de website mooi en hip? Breng dan vanaf 1 mei je stem uit en help Napoleonbestek.nl winnen, zodat zij de next hippe shop van 2021 wordt!

 

Goodiebox de Luxe

Tijdens de verkiezing kan iedereen stemmen op hun favoriete webshop. Met je stem maak je kans op een HippeShops Goodiebox deLuxe. Dit is een waanzinnig gevulde goodiebox die tot de nok toe gevuld met de hipste musthaves van alle genomineerde webshops. Bekijk hier de goodiebox.

 

 

 

Stemmen vanaf 1 mei 2021

Vind jij dat Napoleonbestek moet winnen omdat dit de állerhipste shop is? Stemmen kan vanaf 1 mei 2021! Meer informatie vindt je hier vanaf 1 mei. 

Vergroot je winkans! Je mag 1x per dag je stem uitbrengen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »