Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Moederdag cadeautip

Published on 28 april, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Moederdag cadeautip

Bestek als cadeau is niet iets waar je meteen aan denkt. En dat begrijpen wij ook. Wat moet iemand nu eenmaal met bestek? Iedereen heeft toch al bestek? Wij weten uit ervaring dat je wel degelijk bepaalde besteksoorten cadeau kunt geven! Hoe leuk is het om je moeder op Moederdag te verrassen met een paar prachtige parelmoer gekleurde taartvorkjes? Of een prachtige soeplepel of rijstlepel voor het opscheppen? 

 

Bestek dat overal bij past

Het mooie van het bestek van Napoleonbestek.nl is dat het altijd gecombineerd kan worden met je bestaande bestek. Het bestek is niet alleen in sets maar ook los verkrijgbaar; wel zo handig dus. Het bestek is uitgevoerd in verschillende verrassende kleuren en heeft een bijzonder fraai design. Houd je moeder van barok / vintage of meer van luxe? De fraaie uitstraling van het bestek past in beide settings. Dit maakt het bestek zo bijzonder en gewild. 

 

Vaatwasbestendig bestek

Het bestek is gemaakt in Italië en is van hoge kwaliteit. In tegenstelling tot veel ander bestek wat uit losse delen bestaat (het metaal en het kunststof handvat) kan het bestek van Napoleonbestek.nl gewoon in de vaatwasser! Net zo makkelijk dus. 

 

Moederdag cadeau tip

Wil je zoal weten welk bestek erg geschikt is om cadeau te geven? Wij hebben eerder artikelen geschreven met leuke bestek cadeautips. Deze cadeautips kun je hier lezen. Of dit artikel: Cadeautip: Bestek! waar wij leuke tips geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke tapasmesjes? of ijslepels of sorbetlepels? Bestek dat iemand zelf niet snel koopt maar wel erg leuk en uniek om cadeau te krijgen toch?

 

Bestek kopen?

Overweeg je om bestek te kopen als cadeau voor moederdag? bezoek dan onze online bestekwinkel en kijk naar de vele mogelijkheden! 

 

En als service wordt het bestek leuk ingepakt!