Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Moederdag cadeautip: Bestek!

Published on 1 may, 2022 Door Napoleonbestek.nl
Moederdag cadeautip: Bestek!

Moederdag cadeau

Een bijzonder moeder cadeau vinden valt niet altijd mee. Natuurlijk denk je niet gelijk aan bestek. Maar met bestek van EME Napoleon kun je je moeder echt verrassen. Het bestek heeft namelijk een fraaie vormgeving en het handvat is uitgevoerd in verschillende prachtige parelmoerkleuren. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling. Het bestek kan ook prima gecombineerd worden bij elke andere bestekset. 

 

Los bestek

Bij Napoleonbestek.nl kun je het bestek los kopen. Daarom kun je makkelijk een cadeautje uitzoeken voor ieder prijskaartje! Als je moeder al prachtig bestek heeft, is het bijzonder leuk om bijvoorbeeld opschepbestek te geven in haar favoriete kleur. Of een kleur dat past bij het servies of (keuken)inrichting. Wat dacht je bijvoorbeeld van een slacouvert? Of een spaghettilepel of soeplepel? Napoleon heeft een uitgebreid assortiment.

Naast opschepbestek zijn ook de tapasmesjes, taartvorkjes, theelepeltjes of bijvoorbeeld chopsticks leuke cadeautjes om te geven. En kun je niet kiezen uit al die prachtige kleuren? Geef dan een bestek in verschillende kleuren. Dat maakt het cadeau nog feestelijker. 

 

Bestekset

Natuurlijk kun je ook een bestekset geven. Je kunt kiezen voor een 1-persoons bestekset of een aantal besteksets naar keuze. Bij Napoleonbestek.nl heb je besteksets voor ontbijt of diner. Omdat je het bestek los kunt kopen kun je het bestek geleidelijk aan bij elkaar gaan sparen en uitbreiden. Dan heb je tenminste voor de volgende keren altijd een leuk cadeau om te geven of te vragen!