Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

MangiApe - Italian Lifestyle

Published on 29 june, 2021 Door Napoleonbestek.nl
MangiApe - Italian Lifestyle

"je weet niet waar je kijken moet" is het eerste wat in je opkomt als je de website of winkel van MangiApe bezoekt. Groot assortiment, lekker en kleurrijk! In een keer sta je in een klein stukje Italië!

Ceciel en Geert-Jan weten als geen ander alle ingrediënten met elkaar te combineren tot een complete Italiaanse beleving. Catering op locatie in een prachtige Italiaanse foodtruck en vanaf 2019 een eigen winkel in Leusden met Italiaanse delicatessen en cadeauartikelen.

 

Italiaanse Catering

MangiApe verzorgt catering op locatie en hebben twee Italiaanse foodtrucks die in combinatie met leuke kleine barretjes je feest compleet kunnen maken. Lees hier om meer te weten over de mogelijkheiden van deze Italiaanse catering

 

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis

 

Italiaanse delicatessen

MangiApe heeft een ruim assortiment met verse Italiaanse producten. Van verse (belegde) Italiaanse broodjes, tot gezellige luxe en volledige borrelplanken, tot complete Italiaanse maaltijden! Deze worden volgens authentieke Italiaanse recepten bereid met verse Italiaanse ingrediënten. Zonder conserveringsmiddel, kleur-, geur- en smaakstoffen. 

 

Kan een afbeelding zijn van eten en binnen

 

Italiaanse cadeauartikelen

De cadeauartikelen van MangiApe wil je eigenlijk alleen jezelf cadeau geven! Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Zeker weten dat je slaagt! De keuze zal moeilijk zijn want het assortiment is ruim: servies, keukenmachines, olijfhout, bestek, keukengerei en nog veel meer! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan alvast op de website.

 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Italiaanse beleving

MangiApe heeft dus alles in huis om de Italian Lifestyle op verschillende manieren te beleven!