Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Luxe Bestek & Lekkere Recepten

Published on 3 july, 2020 Door napoleonbestek.nl
Luxe Bestek & Lekkere Recepten

Luxe bestek

Napoleon bestek kenmerkt zich door luxe bestek: besteksets van hoge kwaliteit en fraaie vormgeving. Gemaakt door de bekende bestek fabrikant EME in Italië. Geen goedkoop bestek, maar dan heb je ook wat! Bestek van hoogwaardig materiaal dat opvalt en indruk maakt. En niet te vergeten: het bestek kan gewoon in de vaatwasser!

En dat onze klanten erg dol op Napoleonbestek blijkt ook uit de waarderingen die wij steeds weer mogen ontvangen via Webwinkelkeur.

 

Lekkere recepten

Als je prachtig bestek hebt, geniet je extra van je diner. Of je het bestek nu dagelijks gebruikt of alleen voor speciale gelegenheden: het maakt je maaltijd toch bijzonder. Daarom plaatsen wij ook regelmatig lekkere recepten, soms voorzien van nuttige bestektips. Sinds kort zijn wij daarom ook de samenwerking aangegaan met The Lion Kitchen omdat zij als geen ander weet hoe ons luxe bestek gecombineerd kan worden met lekkere recepten!

 

 

 

Binnenkort dus lekkere recepten van The Lion Kitchen in onze rubriek 'Wat eten we vandaag'. Wij hebben al een paar recepten geplaatst!