Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Los bestek kopen

Published on 28 march, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Los bestek kopen

Los bestek kopen

Bestek kopen doe je niet zomaar. Dit is altijd een lastige keuze. Wij hebben hier al eens een blog aan gewijd (zie ons blog: 'bestek kopen, waar moet ik op letten?'). Wij raden je aan eerst dit blog te lezen. Als je de keuze voor het bestek hebt gemaakt, en je hebt gekozen voor het bestek van EME Napoleon, lees dan beslist verder.

 

In de webshop van EME Napoleon (Napoleonbestek.nl) kun je al het bestek los kopen. Dit heeft veel voordelen. Er zijn maar weinig winkels waar je losse lepels, losse messen of losse vorken kunt kopen. Dit heeft veel voordelen. Je staat niet meteen voor een grote uitgave. Je kunt bijvoorbeeld eerst een bestekset kopen en je kunt je bestek voorraad uitbreiden als het jou uitkomt! Een ander voordeel is dat je alleen maar het bestek hoeft te kopen dat je leuk vindt, nodig hebt of graag wilt hebben. Geen onnodige uitgaven dus. 

 

Bestek als cadeau

Een ander voordeel is dat je bestek cadeau kunt vragen en zo je eigen assortiment kunt uitbreiden! Van klein bestek voor een kleine prijs (bijvoorbeeld als Sinterklaascadeau) tot een bestekcassette (bijvoorbeeld als huwelijkscadeau). Erg leuk om cadeau te geven is het opschepbestek of het tapas bestek. Wij hebben al eerder wat blogs geschreven met leuke cadeautips

 

Bestek op tafel

Nog een voordeel is dat het bestek van EME napoleon altijd te combineren is met je bestaande bestekset. Je hoeft dus niet je huidige bestekset te vervangen. Hoe leuk is het juist om te variëren en te combineren met het bestek van Napoleonbestek.nl? Dit bestek aan tafel zorgt voor extra variatie en sfeer. Er zijn ook klanten die juist variëren met gekleurd bestek.