Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Libelle's Pink Party!

Published on 12 february, 2020 Door napoleonbestek.nl (in samenwerking met Libelle)
Libelle's Pink Party!

Roze bestek

En uiteraard ontbreekt ook het roze bestek van EME Napoleon niet in dit artikel.

Roze bestek kopen is niet meteen iets waar je aan denkt als je besluit mooi bestek te kopen voor dagelijks gebruik of bijzondere gelegenheden. Roze wordt nogal snel gezien als ‘vrouwelijk’ en ‘zoet’. De kleur Roze ontleent haar naam aan het Franse woord voor rood: ‘rose’.  Ook in Nederland wordt deze kleur vaak zo omschreven, maar de correcte spelling is ‘roze’.

 

 

Toch kan roze bestek net het verschil maken! Het roze bestek kan juist complementair zijn aan andere kleuren op tafel. Je zult zien dat het absoluut niet meer als zoet en vrouwelijk wordt aangezien. In tegendeel, het zorgt juist voor een vrolijke en gezellige uitstraling!

Roze bestek aan tafel

Vind je het toch moeilijk om al je bestek in de kleur roze te nemen? Waarom probeer je niet gewoon wat te variëren? Er is immers niets mis mee om je bestaande bestekset aan te vullen met bijvoorbeeld roze opscheplepels of een roze slabestek. Of wat dacht je van prachtige roze taartvorkjes of roze dessertlepeltjes en roze ijslepels? Je hoeft het echt niet te gek te maken!

 

 

Misschien vind je de kleur toch te zacht? In dat geval heeft Napoleonbestek.nl bijvoorbeeld ook bestek in een wat donkerder kleur Fuchsia.

 

 

Roze bestek kopen?

Altijd al roze bestek willen hebben, maar het nooit durven te kopen? Volgens mij laten deze voorbeelden zien dat deze kleur bestek juist zorgt voor een verrassende, vrolijke uitstraling. Durf je nog niet gelijk een roze bestekset te kopen? Begin dan bijvoorbeeld met een tapas-set (zoals weergegeven in de foto hierboven). Wedden dat de reacties positief zijn?


Bekijk hier het hele assortiment roze bestek