Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Kleur op tafel verhoogt de sfeer

Published on 10 october, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Kleur op tafel verhoogt de sfeer

 

Gekleurd bestek?

Niet iedereen houdt hier van. Maar je hoeft natuurlijk niet je hele bestekset in kleur te kopen. Bij Napoleonbestek.nl kun je het bestek ook los kopen. Hoe leuk is het om juist te variëren met een gekleurde opscheplepel? Of te variëren bij bijzondere gelegenheden? Denk bijvoorbeeld aan taartvorkjes, een broodmes of koffielepeltjes? Of wat dacht je van ontbijten met vrolijk gekleurd ontbijtbestek? Dan begint je dag goed!

 

Bruin ontbijtbestek

 

Bestek kopen

Het kopen van bestek is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je kunt kiezen uit zoveel prachtige kleuren. Dat merken wij maar al te vaak bij onze klanten. Kleur is persoonlijk. Bij het maken van je keuze moet je met een aantal zaken rekening houden: past de kleur bij het servies? Hoe staat de kleur bij het interieur? Dit is vooral belangrijk als je kiest voor het dinerbestek of opschepbestek maar minder belangrijk bij bijvoorbeeld taartbestek of koffielepeltjes. Hierbij kun je gerust wat meer variatie zoeken. 

Je kunt kiezen voor 1 kleur, maar hoe leuk is het om verschillende taartvorkjes te kopen met verschillende feestelijke kleuren? Leuk toch! 

 

 

Design

Niet alleen de kleur maar ook de vormgeving van het bestek is belangrijk. Napoleon bestek heeft een prachtig design dat juist in combinatie met de parelmoerkleur zorgt voor het complete plaatje. Hou je van vintage bestek of barok bestek? Dan mag dit bestek niet ontbreken! De Napoleon serie is een bestekserie van de Italiaanse fabrikant EME. De Napoleonserie is bijzonder populair in binnen- en buitenland. 

 

Vintage bestek

 

Materiaal

Kleur en design van het bestek zorgen voor de uitstraling. Maar natuurlijk is kwaliteit ook belangrijk. Je wilt natuurlijk wel lang kunnen genieten van dit prachtige bestek. Zeker omdat het bestek uit 2 delen bestaat (staal en kunststof handvat) is het bestek wat meer kwetsbaar voor breuken dan als het bestek uit 1 deel bestaat (metaal). EME staat bekend om het gebruik van hoogwaardig kwalitatief materiaal. Het is een van de weinige besteksoorten met kunststof handvat die wel gewoon in de vaatwasser kan worden gewassen! Lees hier meer over het materiaal van het bestek en over hoe je het bestek moet onderhouden

 

Bestek onderhoud