Kinderpasta
Published on 13 august, 2020
• Door The Lion Kitchen

Ingrediënten:
500 gr. rundergehakt
pasta naar keuze
1 blik tomaten
2 tenen knoflook (geperst/gesneden)
vers pakket macaronigroenten
1 runderbouillonblokje
2 el. gedroogde Italiaanse kruiden
1 el. gedroogde oregano
verse basilicum
1 el. tomatenpuree
2 laurierbladeren
olijfolie, peper en zout, snufje suiker
Parmezaanse kaas
Bereiding:
Fruit de knoflook en ui uit het pakket in een pan met hete olie.
Voeg daarna het gehakt toe en daarna de overige groeten.
Doe alle kruiden er bij.
Voeg na ongeveer 4 minuten de tomaten toe en bak even mee.
Voeg vervolgens de tomatenpuree, de suiker, peper en zout toe.
Draai het vuur laag en laat de saus 2 uur sudderen.
Verwijder na het sudderen de laurierblaadjes.
Pureer de saus.
Garneer de pasta eventueel met Parmezaanse kaas.
Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Serveer de pasta met bijvoorbeeld de spaghettilepels van Napoleonbestek.nl. Of gebruik de gewone opscheplepel of de rijstlepel: erg handig door zijn extra grote schep. De opscheplepels hebben verschillende kleuren handvaten, dus kies de kleur die past bij je bestaande bestek, servies of inrichting. Of kies gewoon een leuke opvallende kleur. Bekijk hier de collectie opschepbestek voor meer ideeën.