Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Inspiratie voor een gezellig Paasontbijt of -brunch

Published on 13 march, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Inspiratie voor een gezellig Paasontbijt of -brunch

 

Waarschijnlijk ben je erg tevreden met je eigen bestek en ben je helemaal niet op zoek naar nieuw bestek. Wist je dat Napoleonbestek.nl bestek heeft in maar liefst 16 verschillende kleuren? Omdat het bestek ook los te verkrijgen is of je niet direct een hele bestekset te kopen. 

Toch is het leuk om wat gekleurd bestek in huis te hebben. Bij Napoleonbestek kun je bestek kopen in de kleuren die je wilt om te combineren met je bestaande bestek en servies. Of je nu kiest voor één kleur of combineert met verschillende kleuren, het kan allemaal. 

 

theelepeltjes

 

Pasen begint aan tafel

Vers gebakken broodjes, fraai gekleurde eieren, chocolade, een paasstol. Wat je ook op tafel zet, met Pasen wil je je tafel mooi decoreren. Dat wordt nog meer genieten! In de webshop van Napoleonbestek kun je leuke ideeën op doen. Er zijn meer dan 30 soorten bestek verkrijgbaar in 16 kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke gekleurde ontbijt bestekset? Of theelepeltjes in verschillende kleuren? Of kies je alleen voor een botermes of ontbijtmes? Kies je voor zachte vintage kleuren of juist de wat fellere voorjaarskleuren? Kortom, keuze genoeg om de paassfeer en paaskleuren aan tafel te brengen.