Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

In stijl tafelen is meer dan alleen het bestek. Maak kennis met HIP tafelen

Published on 27 december, 2022 Door Napoleonbestek.nl
In stijl tafelen is meer dan alleen het bestek. Maak kennis met HIP tafelen

Be Hip, Tafel in Style.  Dit is het motto van HIP tafelen. Wie denkt dat dit een winkel is met alleen maar servies, bestek en tafel accessoires, komt er al snel achter dat dit niet het geval is. HIP tafelen heeft veel meer te bieden. 

Het aanbod is erg gevarieerd en ligt tussen Classy en super Hip. Alles op gebied van tafelstyling en stoere interieur accessoires kun je vinden in de winkel maar ook in het eigen atelier waar producten op maat en wens van de klant gemaakt kunnen worden. Zo weet je zeker dat je zult slagen en iets gaat vinden wat jij wilt! Als je dus echt iets bijzonders wilt, dan laat je dat gewoon maken. Ook als je op zoek bent naar unieke meubelstukken van hout. 

In de winkel vindt je bijna alles wat je nodig hebt om sfeer te creëren aan tafel: glas, servies, cadeaupakketten, accessoires, keukenmateriaal, potten en pannen. Teveel om op te noemen. Zelfs voor buitenkeukens ben je hier aan het goede adres. 

Maar HIP tafelen is meer dan dat. Ook voor workshops of advies voor het stylen van je tafel (bijvoorbeeld voor bruiloften of andere bijzondere gelegenheden)

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld bezoek dan de winkel en showroom, proef de sfeer, maak kennis en laat je verassen.

"Style matters...everytime"!

Wil je meer weten over het creëren van sfeer aan tafel? Lees dan eens het artikel: Zo creëer je sfeer aan tafel uit de blogpagina van Tafelinspiratie