Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Eten en zo

Published on 22 april, 2020 Door napoleonbestek.nl
Eten en zo

Bestek, meer dan een gebruiksvoorwerp

Bestek is een belangrijk onderdeel van het eten. Meestal heb je altijd wel bestek nodig. Toch staat niet iedereen altijd stil bij de aanschaf van het bestek. Er zijn mensen die bestek niet belangrijk vinden maar het gewoon zien als gebruiksvoorwerp. Er zijn ook mensen die wel degelijk veel aandacht besteden aan het bestek en bestek zien als belangrijk onderdeel van de tafelsetting. Bestek kan zeker bijdragen aan de gezellige sfeer aan tafel. Wij hebben eerder artikelen geschreven over het aanschaffen van bestek. Bijvoorbeeld ons blog over bestek dat past bij je servies. Maar ook ons blog over waar je op moet letten bij het kopen van bestek

 

Ontbijt, een gezonde start

Je begint de dag meestal met een ontbijt. Alhoewel niet iedereen kan ontbijten. Of het ontbreekt aan tijd of je hebt gewoon geen trek. Toch wordt een ontbijt aangeraden omdat het gezond is.  Ontbijten kun je op verschillende manieren. Wij hebben in een eerdere blog al geschreven over waarom een ontbijt gezond is. Maar ook geven we leuke en lekkere ontbijttips. Lees hier ons artikel 'tijd voor een lekker ontbijt'.

 

Tafeldecoratie

Als je veel tijd besteed aan het eten, betekent dit dat je er echt werk van wilt maken! Dat je het lekker en gezellig wilt maken voor je zelf of dat je indruk wilt maken op familie of vrienden die komen eten. Vergeet dan vooral niet aandacht te besteden aan de tafelsetting. Hoe leg je bestek op tafel? Maar natuurlijk mag ook andere decoratie niet ontbreken. Denk aan servetten of een kaarsje. Maar let op: maak het niet te druk. Dan wordt het snel rommelig en krijg je niet de sfeer die je graag wilde creëren. 

 

Lekkere en makkelijke recepten

Ben je geen keukenprins(es) en wil je toch iets lekkers op tafel zetten? Kijk dan eens op de receptenpagina van Napoleonbestek.nl. Hierop publiceren wij wekelijks recepten die eenvoudig te maken zijn. Hier hoef je dus echt geen kok voor te zijn. Recepten die dus niet kunnen mislukken! Kijk snel op 'wat eten we vandaag'. 

 

Eten en zo

Regelmatig plaatsen wij recepten, trends, ideeën en tips voor inspiratie op onze website. Houd ons blog dus in de gaten. Een andere leuke website is bijvoorbeeld tafelinspiratie.com