Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Eetstokjes / Sushistokjes

Published on 19 march, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Eetstokjes / Sushistokjes

Een Amerikaanse website schreef in 2009 dat sushi eten passé is. Daar is in Nederland niets van te merken! Steeds meer mensen kennen deze Japanse lekkernij. In de afgelopen jaren is het aantal restaurants zelfs meer dan verdubbeld!

 

Waarom sushi eten zo populair is

Sushi begon als echte Japanse delicatesse, maar is inmiddels een all you can eat product en al helemaal ingeburgerd als lekkere snack of gewoon als maaltijd. De prijzen zijn ook gedaald waardoor Sushi meer toegankelijk is geworden. En Sushi is nog gezond ook! Dit en de ruime keuze in warme en koude gerechten maken Sushi populair. Sushi zien er soms zo mooi en kleurrijk uit, dat het soms kleine kunststukjes zijn op je bord!

 

 

Sushi eet je met stokjes

En natuurlijk eet je Sushi met stokjes! Chopsticks is de originele, Engelse benaming. De echte Sushi liefhebber heeft zijn eigen eetstokjes in huis. De meeste stokjes die te koop zijn, zijn van hout. Maar bij zo’n bijzondere delicatesse hoort natuurlijk ook bijzondere eetstokjes.

 

Sushi stokjes kopen?

Bijzonder zijn deze eetstokjes van Napoleonbestek.nl zeker! Ben je van plan je eigen Sushi stokjes te kopen? Dan moet je beslist deze eetstokjes zien! Of ken jij iemand die vaak Sushi eet? Dan weet ik zeker dat je met dit cadeau indruk maakt. Het prachtig parelmoer gekleurde handvat maken deze stokjes uniek en bijzonder. Deze stokjes zijn niet te zwaar en liggen lekker in de hand. 

Deze stokjes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende parelmoer kleuren: parelmoer, rood, groen, grijs en blauw.  De sushi stokjes worden geleverd per set (2 stokjes). De stokjes zijn van hoogwaardig kwaliteit en zijn vaatwasbestendig. Het bestek is van hoogwaardige kwaliteit. 

De stokjes van EME Napoleon passen bij ieder soort bestek! 

 

Productinformatie:

  • set van twee eetstokjes / sushi stokjes
  • merk: EME Napoleon
  • kleur handvat: parelmoer
  • materiaal: inox (roestvrij staal) & metal acrylic
  • lengte: 22 cm, gewicht: 17 gram (per stokje)
  • vaatwasbestendig: ja (lees ook onze onderhoudsinstructies).

 

Hoe eet je met stokjes?

Heb je nog nooit met stokjes gegeten? Als je een paar keer goed oefent, heb je het zo onder de knie. Het is echt niet moeilijk.