Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Eetstokjes kopen

Published on 25 july, 2020 Door napoleonbestek.nl
Eetstokjes kopen

Al eerder schreven wij een artikel in ons blog over eetstokjes en sushi. Sinds wij dit jaar ook zijn gestart met internationaal verkopen, merken wij dat onze stokjes ook erg in trek zijn bij onze Aziatische klanten. Toch bijzonder als wij onze eetstokjes mogen verkopen aan klanten in Japan?

En hoe leuk is het om dan ook een review van onze Japanse klant te krijgen: "I would recommend this webshop as I could buy things that are only available overseas". 

 

Luxe chopsticks

Wat is er dan zo bijzonder aan onze eetstokjes vraag je je dan af. Alleen Napoleonbestek.nl heeft deze fraaie luxe eetstokjes van EME uit Italië in haar assortiment. Deze chopsticks zijn bijzonder omdat ze van hoge kwaliteit zijn en bijzonder luxe uitstraling hebben. Zeg nu zelf: dit is toch echt wel iets anders dan een set houten eetstokjes? 

Deze luxe chopsticks liggen goed in de hand en omdat ze van hoge kwaliteit zijn, kunnen ze gewoon in de vaatwasser. Op dit moment zijn de eetstokjes alleen verkrijgbaar in de kleuren ivoor parelmoer, grijs, groen, blauw en rood. De kleur in het handvat heeft een prachtige parelmoer uitstraling. 

 

 

 

 

Omdat deze eetstokjes zo bijzonder zijn, is het ook erg leuk om ze cadeau te geven. Ken jij iemand die dol is op sushi? Of iemand die vaak met stokjes eet? Dan weten we zeker dat je met dit cadeau echt iemand blij gaat maken.