Conchiglie met gerulde braadworst
Published on 8 september, 2020
• Door The Lion Kitchen

Ingrediënten:
4 braadworsten
400 gr. Conchiglie (bij voorkeur de verse)
2 sjalotten of lente ui
2 tenen knoflook (geperst/gesneden)
2 courgettes
200 ml. slagroom (of creme fraiche, of kookroom)
olijfolie, peper en zout
Parmezaanse kaas
Bereiding:
Haal het vlees van de braadworsten uit de vel.
Verhit de olijfolie in de pan en bak het vlees rul op hoog vuur.
Voeg na 5 minuten de gesneden sjalotjes en knoflook toe.
Rasp de courgette en bak de courgette rasp mee.
Als het vocht van de courgette is verdampt, voeg je de slagroom toe.
Draai het vuur laag
Kook de Conchiglie beetgaar.
Schep tegen het einde van de kooktijd een kopje kookvocht uit de pan.
Giet de pasta af.
Voeg het kopje kookvocht toe aan de pan met vlees.
Voeg de paste toe en roer het geheel door elkaar.
Verdeel de pasta over de borden en strooi de Parmezaanse kaas er over.
Serveer de pasta met bijvoorbeeld de rijstlepel: erg handig door zijn extra grote schep. De opscheplepels hebben verschillende kleuren handvaten, dus kies de kleur die past bij je bestaande bestek, servies of inrichting. Of kies gewoon een leuke opvallende kleur. Bekijk hier de collectie opscheplepels voor meer ideeën.