Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cadeautip: Bestek!

Published on 4 february, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Cadeautip: Bestek!

Bestek als cadeau?

Je zult denken? bestek als cadeau? Bestek is altijd iets persoonlijks. Hoe weet je nu wat voor bestek mensen (willen) hebben? En dat is nu het leuke van Napoleon bestek! Het maakt niet uit wat voor bestek mensen hebben. Het bestek van Napoleon past prima bij andere soorten bestek. Hoe leuk is het om juist het taartbestekopschepbestek en tapasbestek in een andere kleur en design te combineren met bestaand bestek? Wedden dat dit cadeau in de smaak gaat vallen?

Het bestek is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Er is dus genoeg keuze. Of je nu een klein cadeautje zoekt voor een collega of een groter cadeau voor sinterklaasavond met familie of vrienden. Genoeg keuze!

 

Cadeautip #1: Tapasbestek

Tapas bestek is erg leuk om cadeau te geven en te krijgen! Er zijn verschillende soorten klein bestek: kleine vorkjes voor olijven, ham of stukjes kaas; kleine lepeltjes voor tapenade of kleine kaasmesjes. En dat in maar liefst 16 verschillende kleuren. De prijzen van dit bestek variëren van € 7,95 tot € 25,-.

 

Cadeautip #2: Taartbestek

Met het taartbestek van Napoleon bestek scoor je altijd. Het prachtige design en verrassende kleuren maken het aansnijden en eten van taart of gebak extra feestelijk. Of je nu kiest voor 1 kleur of juist combineert met verschillende kleuren: het is allemaal even leuk. In dit assortiment zitten een mooie taartscheptaartmes, een wat kleinere cakemes, en prachtige taartvorkjes.  De prijzen van het taartbestek varieren van € 7,95 tot € 24,95.

 

Cadeautip #3: Opschepbestek

Het opschepbestek van Napoleon Bestek zorgt voor extra contrast aan tafel. Het kan daarom erg goed gecombineerd worden bij uw bestaande bestek. Dat maakt het zo leuk om cadeau te geven! Houdt iemand van lekker eten of is koken juist zijn of haar hobby? Met een leuk passend gedicht er bij is dit bestek ideaal om cadeau te geven voor Sinterklaas. Juist omdat Napoleon bestek opschep bestek in het assortiment heeft die niet iedereen standaard in zijn bestekset heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spaghettilepel, of lasagneschep? En hoe leuk is het om een slacouvert cadeau te krijgen? Tip: doe er een leuk recept bij!

 


Bestek: het perfecte huwelijkscadeau

De aanschaf van je eerste bestek is een kostbare aangelegenheid. De keuze van het bestek is niet eenvoudig. Er zijn veel dingen waar je op  moet letten bij het aanschaffen van bestek.

Daarom is bestek is een perfect cadeau om te vragen en te krijgen als je gaat trouwen. Er zijn veel soorten bestek. Bestek voor het ontbijt, voor het diner, opschepbestek, taartbestek, tapasbestek, etc. Genoeg keuze dus voor je gasten!


 

Origineel cadeau

Een origineel cadeau geven is vaak een dilemma! Herken jij dit ook? Vaak geef je uiteindelijk maar contant geld of een cadeaubon, zodat de ontvanger in ieder geval iets kan kopen wat hij of zij leuk vindt.

Een cadeau geven aan iemand die je goed kent is vaak niet moeilijk. Vaak is de cadeauwens al bekend en weet je precies waar je iemand een plezier mee kan doen. Het komt ook vaak voor dat je een cadeau moet kopen voor minder bekende mensen. Dan wordt het toch lastiger.

 

Welk cadeau bij welke gelegenheid?

Allereerst is het belangrijk te weten wat de gelegenheid is. Is het een huwelijkscadeau? een verjaardagscadeau? Of wil je graag iemand bedanken? Is het familie of een collega? Omstandigheden die bepalen welk cadeau het meest passend is.

 

Huwelijkscadeau

Waar maak je een bruidspaar gelukkig mee? De meeste bruidsparen hebben hun wensen wel duidelijk gemaakt. Veel bruidsparen vragen geld. Dit kunnen zij dan besteden zoals zij dit willen. Er zijn bruidsparen die graag een bijdrage in de kosten willen voor het feest. Anderen willen graag het geld besteden aan de huwelijksreis. Veel bruidsparen gebruiken het voor de uitzet of spulletjes voor in en om het huis. Het is gebruikelijk om voor een huwelijk een wat hogere uitgave te doen dan andere cadeau’s.

 

Verjaardagscadeau

De meeste jarigen geven niet zoveel om het cadeau. Dat je op bezoek komt, is eigenlijk al voldoende. Het cadeau is meer symbolisch en wordt gezien als een kleinigheid. Je hoeft daarom meestal ook niet veel uit te geven. Wat jij zelf aan financiele waarde krijgt van een persoon, kun je als maatstaf gebruiken voor wat jij aan deze persoon kunt geven.

Tip: Als je het moeilijk vindt om een leuk cadeau geven, kies iets wat pas bij een activiteit dat ieder mens in ieder geval altijd doet. Eten bijvoorbeeld. Iets geven voor aan tafel is altijd goed!