Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Besteksets

Published on 29 august, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Besteksets

 

Bestek van EME Napoleon

Napoleonbestek.nl is de internationale wederverkoper van het volledige assortiment van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit de serie Napoleon. Bij ons koop je het bestek snel en gemakkelijk online. Nergens anders vindt u het volledige assortiment online. EME staat garant voor bestek van hoge kwaliteit en kan daarom gewoon in de vaatwasser gewassen worden. Iets wat niet altijd kan bij bestek met een kunststof handvat. 

 

Los bestek

Napoleonbestek.nl verkoopt als enige ook alle besteksoorten los. U bent zo niet gebonden aan het kopen van hele sets of bijvoorbeeld aan het kopen van meerdere lepels, vorken of messen. In de meeste winkels worden de besteksets namelijk alleen verkocht in een 24-delige, 6 persoons bestekcassette. Of worden de gebaksvorkjes alleen verkocht per 6 stuks. Bij ons dus niet! U bepaalt zelf hoeveel bestek u wilt kopen. Zo wordt het ook makkelijker om uw assortiment geleidelijk aan uit te breiden en de uitgaven beperkt te houden. 

 

Gekleurd bestek

Wij verkopen het bestek in alle verschillende kleuren. Nergens anders vindt u het meest uitgebreide assortiment van dit type gekleurd bestek! Of u nu kiest voor 1 kleur of verschillende kleuren wilt combineren. Het kan allemaal. Extra bijzonder is de parelmoer glans. Dit geeft het bestek een extra luxe uitstraling. 

 

Vintage/Barok design

Het prachtige design in combinatie met het parelmoer gekleurd handvat maken het bestek compleet tot een luxe bestekset met vintage / barok uitstraling. Bestek wat prima past bij verschillende soorten servies of interieur. Of je nu houdt van klassiek of modern: het kan allemaal. 

 

Service van Napoleonbestek.nl

Heb je gekozen voor dit bestek, dan kun je van Napoleonbestek.nl het volgende verwachten;

  • Persoonlijke service
  • Snelle verzending
  • Retourneren binnen 30 dagen 

Wil je weten wat andere klanten vinden van ons bestek en onze service? Lees dan de onafhankelijke reviews van napoleonbestek op Webwinkelkeur.