Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bestekcassettes kopen?

Published on 19 march, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Bestekcassettes kopen?

Bestekcassettes zijn een mooie start. Mooi voor je zelf of om cadeau te geven als je op jezelf gaat wonen of gaat trouwen. Bestekcassettes zijn er in veel uitvoeringen, delen en maten. Een mooie en kwalitatief goede set om mee te beginnen zijn de 24-delige bestekcassettes. Hier zitten zes besteksets in, bestaande uit een dinermes, dinervork, dinerlepel en kleine theelepel/koffielepel die je ook prima kunt gebruiken als dessertlepel. Prima om mee te beginnen en van daar uit je bestekvoorraad uit te bouwen.

 

Bestekcassettes

Bestekcassettes worden vaak standaard geleverd in een opbergdoos. De bestekcasssettes van EME Napoleon krijg je in een stevige kartonnen, fraai in wit en zwart afgewerkte bestekdoos. De doos is voorzien van het Italiaanse kwaliteitsmerk EME uit Italië. Daar kun je dus mee voor de dag komen.

 

Bestek van EME Napoleon

Het bestek van EME Napoleon is gemaakt van inox roestvrijstaal en heeft een stevig kunststof (metal acrylic) handvat. Het handvat is uitgevoerd in prachtige kleuren met parelmoerglans. Dit maakt het bestek extra fraai en bijzonder. Geen enkel handvat is hetzelfde!  De cassettes zijn leverbaar met 16 verschillende kleuren bestek. 

Veel klanten kopen het bestek in verschillende kleuren. Het is nu eenmaal moeilijk een keuze te maken tussen al deze mooie kleuren. De kleurvariaties aan tafel zorgen juist voor een bijzonder fraaie en bijzondere uitstraling. Wilt u liever een bestekcassette met zes besteksets in verschillende kleuren? Dat kan natuurlijk ook. Bestel bij ons gewoon zes verschillende sets en geef bij de opmerkingen aan dat u deze graag in een cassette wilt. 

 

Maar met verschillende kleurcombinaties is het natuurlijk veel mooier om het bestek niet in de cassettedoos te doen, maar deze gewoon te laten zien!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestekcassette kopen?

Wil je starten met het kopen van bestek? Dan is een bestekcassette een goed idee. Voordat je overgaat tot de aanschaf, lees dan even onze tips: 'Bestek kopen, waar moet ik op letten' en 'Bestek mooi houden'. De keuze van het materiaal en het onderhoud zijn belangrijk. 
Voor goede kwaliteit betaal je meer, maar je krijgt er ook zeker iets voor terug! Als je een bestekcassette koopt, wil je er ook lang van kunnen genieten. 

Bekijk hier het assortiment bestekcassettes.